AKŞENER; BUCAK İLÇESİNİN HAYATIMDA ÖZEL BİR YERİ VAR.

SİYASET 24.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3374+ kez okundu.
 

AKŞENER; BUCAK İLÇESİNİN HAYATIMDA ÖZEL BİR YERİ VAR.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda partililer tarafından karşılanan Akşener, daha sonra İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası'nın açılışını yaptı.
“BUCAK’IN ÇOK ÖZEL YERİ VAR” Cumhurbaşkanı adayı Akşener, ilçe teşkilatının açılış öncesi yaptığı kısa konuşmada Bucak’ın hayatında özel yeri olduğu bir yer olduğunu söyledi. Akşener konuşmasında “ Bucak hayatımda özel yeri olan bir yerdir. Siyasete başlarken yıllar önce konuşmalarımdan birisini Bucak’ta yapmıştım. Bir yaşlı amca o zaman yanıma gelerek ‘olacaksın, olacaksın’ demişti. İşte bu günde karşınıza Cumhurbaşkanı adayı olarak geldim. Oy verirken kendinize sorarsınız ‘Tayyip bey ikinci turda karşısında kimi görmek istemez?’ ona göre oy istiyorum” dedi. SEÇİMİ KENDİLERİ İSTEDİ KENDİLERİ PİŞMAN OLDU Açıklamalarına devam eden Genel Başkan Meral Akşener, “Enteresan bir seçime gidiyoruz OHAL altında seçimi kendileri istedi kendileri pişman oldu. Sizlerden Allah razı olsun dört saatte 100 bin imza attınız. Ben milletime güvenerek yola çıktım. Milletim hangi kararı verirse kabulümdür. Hiçbir şeye şikayet etmeden seçim kampanyası yapıyoruz. Kendileri şikayet ediyor, devlet malı deniz, deniz vaziyetinde harcayanlar onlar, sanki seçim ben getirmişim gibi bize kızıyorlar. Bundan da şu anlaşılıyor ki korktukları görülüyor” dedi. Meral Akşener son olarak bu seçimi kazanacaklarını söyledi. Konuşmasının ardından kurdela keserek İlçe Teşkilat Binası'nı gezen Akşener'e İlçe Başkanı Safa Sönmez tarafından hediyeler takdim edildi. Bucaklı kadınlarla yakından ilgilenen Akşener, daha sonra ilçeden ayrıldı.  
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda partililer tarafından karşılanan Akşener, daha sonra İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası'nın açılışını yaptı.

“BUCAK’IN ÇOK ÖZEL YERİ VAR”

Cumhurbaşkanı adayı Akşener, ilçe teşkilatının açılış öncesi yaptığı kısa konuşmada Bucak’ın hayatında özel yeri olduğu bir yer olduğunu söyledi. Akşener konuşmasında “ Bucak hayatımda özel yeri olan bir yerdir. Siyasete başlarken yıllar önce konuşmalarımdan birisini Bucak’ta yapmıştım. Bir yaşlı amca o zaman yanıma gelerek ‘olacaksın, olacaksın’ demişti. İşte bu günde karşınıza Cumhurbaşkanı adayı olarak geldim. Oy verirken kendinize sorarsınız ‘Tayyip bey ikinci turda karşısında kimi görmek istemez?’ ona göre oy istiyorum” dedi.

SEÇİMİ KENDİLERİ İSTEDİ KENDİLERİ PİŞMAN OLDU

Açıklamalarına devam eden Genel Başkan Meral Akşener, “Enteresan bir seçime gidiyoruz OHAL altında seçimi kendileri istedi kendileri pişman oldu. Sizlerden Allah razı olsun dört saatte 100 bin imza attınız. Ben milletime güvenerek yola çıktım. Milletim hangi kararı verirse kabulümdür. Hiçbir şeye şikayet etmeden seçim kampanyası yapıyoruz. Kendileri şikayet ediyor, devlet malı deniz, deniz vaziyetinde harcayanlar onlar, sanki seçim ben getirmişim gibi bize kızıyorlar. Bundan da şu anlaşılıyor ki korktukları görülüyor” dedi.

Meral Akşener son olarak bu seçimi kazanacaklarını söyledi. Konuşmasının ardından kurdela keserek İlçe Teşkilat Binası'nı gezen Akşener'e İlçe Başkanı Safa Sönmez tarafından hediyeler takdim edildi. Bucaklı kadınlarla yakından ilgilenen Akşener, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.