ATM kullananlara müjde: Burdur'da da o işlem birleşti!

DÜNYA 09.06.2024 - 15:24, Güncelleme: 09.06.2024 - 15:24 1996+ kez okundu.
 

ATM kullananlara müjde: Burdur'da da o işlem birleşti!

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT olmak üzere Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, ATM'lerini "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adlı ortak bir platform altında birleştirme kararı aldı.
Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT olmak üzere Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, ATM'lerini "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adlı ortak bir platform altında birleştirme kararı aldı. Bu sayede müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecekler. İşte detaylar... Yeni geliştirilen "TAM" platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı sağlayacak. Platform aracılığıyla müşteriler, para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra çeşitli bankacılık hizmetlerine erişebilecekler. Bu sayede müşteriler, işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.   TAM platformu, mevcut durumda 81 ildeki 5 bin 600 ATM ile hizmet sunuyor. Hedeflenen genişlemelerle birlikte, üye bankaların ATM'leri platforma dahil edildiğinde toplam ATM sayısının 19 bin olması öngörülüyor.
Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT olmak üzere Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, ATM'lerini "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adlı ortak bir platform altında birleştirme kararı aldı.


Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT olmak üzere Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, ATM'lerini "Türkiye'nin ATM Merkezi (TAM)" adlı ortak bir platform altında birleştirme kararı aldı. Bu sayede müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecekler. İşte detaylar...


Yeni geliştirilen "TAM" platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı sağlayacak.
Platform aracılığıyla müşteriler, para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra çeşitli bankacılık hizmetlerine erişebilecekler.

Bu sayede müşteriler, işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.
 
TAM platformu, mevcut durumda 81 ildeki 5 bin 600 ATM ile hizmet sunuyor. Hedeflenen genişlemelerle birlikte, üye bankaların ATM'leri platforma dahil edildiğinde toplam ATM sayısının 19 bin olması öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.