Başkan Ercengiz Belediyede çalışanlarla Anneler Gününü kutladı

DÜNYA 10.05.2024 - 16:21, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:21 2399 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz Belediyede çalışanlarla Anneler Gününü kutladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle belediyede görev yapan kadın personele çiçek vererek Anneler günlerini kutladı.
12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyede çalışan kadın personelin Anneler günlerini kutladı.    Başkan Ercengiz, “Biliyorum ve tahmin ediyorum buradaki kadın arkadaşlarım, kardeşlerim bacılarım evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için sabahın erken saatlerinde kalkarak bu kente ayrı bir güzelliği bu kente yaşatmak için çabalıyorlar. Alınlarının teriyle namusuyla kazanarak evlatlarının kursaklarından helal lokmayı geçirmek için çabalıyorlar. Ben onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere sonsuz bir sevgi ve özveri sunan tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.” diye konuştu.   
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle belediyede görev yapan kadın personele çiçek vererek Anneler günlerini kutladı.


12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyede çalışan kadın personelin Anneler günlerini kutladı. 
 
Başkan Ercengiz, “Biliyorum ve tahmin ediyorum buradaki kadın arkadaşlarım, kardeşlerim bacılarım evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için sabahın erken saatlerinde kalkarak bu kente ayrı bir güzelliği bu kente yaşatmak için çabalıyorlar. Alınlarının teriyle namusuyla kazanarak evlatlarının kursaklarından helal lokmayı geçirmek için çabalıyorlar. Ben onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere sonsuz bir sevgi ve özveri sunan tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.