Başkan Ercengiz Muhtarlara buluştu

DÜNYA 20.10.2023 - 00:09, Güncelleme: 20.10.2023 - 00:09 5673+ kez okundu.
 

Başkan Ercengiz Muhtarlara buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle Muhtarı ve Merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.
Susamlık Tepesinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz, Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Mehmet Çukurca, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “10 yılı geride bıraktık. Göreve başlarken şunu söylemiştik “ bizim için şehir köy fark etmez biz tüm hemşerilerimizin duyguları içerisinde yetişebildiğimiz ölçüde köylerimize de gücümüz yettiği ölçüde hizmet götüreceğiz” demiştik.  En iyi götürebileceğimiz hizmet aslında gönül bağlarını kurduk. Bizden önceki dönemlerde belki köy muhtarlarımıza bir ilişki yoktu ama biz bizim dönemimizde en azından köy muhtarlarımızın da Burdurlu hemşerileriyle birlikte yalnız olmadığını hissettirmeye çalıştık. 35 mahallemiz 51 köyümüz var merkeze bağlı aslına bakarsanız toplamında merkez ilçeye bağlı nüfusa baktığınız zaman İstanbul’un bir mahallesi bir semti kadar bir nüfusa sahibiz. Alan olarak baktığınız zaman ise çok geniş bir alanda bir ucundan bir ucuna 120 kilometreyi bulan 2 köy uzaklığınız var. Önemli olan bir arada olabilmek vatandaşa hizmet ettiğimiz noktada da vatandaşımızın mağduriyetlerini isteklerini, taleplerini, arzularını en üst seviyelere ulaştırıp bunların çözümünü bulabilmek. Şimdi 2 seçim geçirdik biraz önce Mehmet abi ifade etti yeniden aday olmak isteyenler yeniden aday olacak muhtarlarımız elbette var bugüne kadar uzun dönemler görev yapmış belki bundan sonraki dönemde görev yapmayı düşünmeyen yoruldum artık genç bir arkadaşımıza bizden daha farklı bir arkadaşımıza bırakalım diyen muhtarlarımız olabilir. Öncelikle şunu söylemek isterim geçen süre içerisinde özellikle 2009- 2019-2024 dönemi her anlamda çok zor bir dönem olduğunu ve siz değerli muhtarlarımız açısından da oldukça üstesinden gelinmesi zor bir sürecin yaşandığını gözlemledik. ” dedi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle Muhtarı ve Merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Susamlık Tepesinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz, Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Mehmet Çukurca, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “10 yılı geride bıraktık. Göreve başlarken şunu söylemiştik “ bizim için şehir köy fark etmez biz tüm hemşerilerimizin duyguları içerisinde yetişebildiğimiz ölçüde köylerimize de gücümüz yettiği ölçüde hizmet götüreceğiz” demiştik.  En iyi götürebileceğimiz hizmet aslında gönül bağlarını kurduk. Bizden önceki dönemlerde belki köy muhtarlarımıza bir ilişki yoktu ama biz bizim dönemimizde en azından köy muhtarlarımızın da Burdurlu hemşerileriyle birlikte yalnız olmadığını hissettirmeye çalıştık. 35 mahallemiz 51 köyümüz var merkeze bağlı aslına bakarsanız toplamında merkez ilçeye bağlı nüfusa baktığınız zaman İstanbul’un bir mahallesi bir semti kadar bir nüfusa sahibiz. Alan olarak baktığınız zaman ise çok geniş bir alanda bir ucundan bir ucuna 120 kilometreyi bulan 2 köy uzaklığınız var. Önemli olan bir arada olabilmek vatandaşa hizmet ettiğimiz noktada da vatandaşımızın mağduriyetlerini isteklerini, taleplerini, arzularını en üst seviyelere ulaştırıp bunların çözümünü bulabilmek. Şimdi 2 seçim geçirdik biraz önce Mehmet abi ifade etti yeniden aday olmak isteyenler yeniden aday olacak muhtarlarımız elbette var bugüne kadar uzun dönemler görev yapmış belki bundan sonraki dönemde görev yapmayı düşünmeyen yoruldum artık genç bir arkadaşımıza bizden daha farklı bir arkadaşımıza bırakalım diyen muhtarlarımız olabilir. Öncelikle şunu söylemek isterim geçen süre içerisinde özellikle 2009- 2019-2024 dönemi her anlamda çok zor bir dönem olduğunu ve siz değerli muhtarlarımız açısından da oldukça üstesinden gelinmesi zor bir sürecin yaşandığını gözlemledik. ” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.