BAŞKAN İMAMOĞLU DEMOKRASİ MEYDANINA SIĞIMADI

SİYASET 05.04.2023 - 20:05, Güncelleme: 05.04.2023 - 20:05 3899+ kez okundu.
 

BAŞKAN İMAMOĞLU DEMOKRASİ MEYDANINA SIĞIMADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Isparta Halk Buluşmasının ardından geldiği Burdur da halk buluşması için ayrılan demokrasi meydanına giremedi.
Halk buluşmaları için geldiği Burdur da kendisinin gelmesinden saatler önce meydanı dolduran ve halk buluşması için meydana girmek isteyen otobüs kalabalıktan demokrasi meydanına giremeyince belli bir bölüme kadar gelerek meydanı ve yan yolları dolduran halka otobüsün üzerinden seslendi. Bu kez seçimi kazanmakta kararlı olduklarını halkın coşkusunu iyi okuduklarını belirterek Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13 Cumhurbaşkanı olarak  göreceklerini söyledi. İstanbul ve Burdur da başarı gösterdiklerini belirterek İstanbul’u kaybetmek İktidarın kaybedildiğini ve mutlaka 14 Mayıs akşamı da Cumhurbaşkanlığını kaybedeceklerini biliyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Aday Adayı ı Ekrem İmamoğlu gün geçtikçe seçim günü yaklaştıkça hırçınlıkları artmaktadır. Gizli elleri devreye sokarak bir takım suni gündemler yaratmaktadırlar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekremoğlu Burdur Belediyesi yaşam merkezindeki iftara katılarak iş dünyası ile bir araya geleceği ve Burdur iş dünyasının sorunlarını masaya yatıracaklar  
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Isparta Halk Buluşmasının ardından geldiği Burdur da halk buluşması için ayrılan demokrasi meydanına giremedi.

Halk buluşmaları için geldiği Burdur da kendisinin gelmesinden saatler önce meydanı dolduran ve halk buluşması için meydana girmek isteyen otobüs kalabalıktan demokrasi meydanına giremeyince belli bir bölüme kadar gelerek meydanı ve yan yolları dolduran halka otobüsün üzerinden seslendi. Bu kez seçimi kazanmakta kararlı olduklarını halkın coşkusunu iyi okuduklarını belirterek Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13 Cumhurbaşkanı olarak  göreceklerini söyledi.

İstanbul ve Burdur da başarı gösterdiklerini belirterek İstanbul’u kaybetmek İktidarın kaybedildiğini ve mutlaka 14 Mayıs akşamı da Cumhurbaşkanlığını kaybedeceklerini biliyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Aday Adayı ı Ekrem İmamoğlu gün geçtikçe seçim günü yaklaştıkça hırçınlıkları artmaktadır. Gizli elleri devreye sokarak bir takım suni gündemler yaratmaktadırlar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekremoğlu Burdur Belediyesi yaşam merkezindeki iftara katılarak iş dünyası ile bir araya geleceği ve Burdur iş dünyasının sorunlarını masaya yatıracaklar

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.