Burdur esnafı yeni yıla hazırlanıyor

DÜNYA 28.12.2023 - 21:21, Güncelleme: 29.12.2023 - 19:17 1875+ kez okundu.
 

Burdur esnafı yeni yıla hazırlanıyor

Yılbaşına sayılı günler kala, Burdur esnafı dükkanlarının vitrini çam ağacı ve Noel Baba süsleri ile donatıyor.
Burdur’da bazı cadde ve sokaklarda yeni yıla özgü ışıklandırma yapılırken, mağazalarda da yeni yıl rekabeti yaşanıyor. 2023 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde mağazaların 2024 hazırlığı ile ilgili olarak yaptığı süslemeler vitrinleri renklendirdi. Rengarenk ışıklarla ve süslerle donatılan dükkan vitrinleri ve ev camları göz dolduruyor. Yaklaşan yeni yıl öncesinde mağazalar, vitrinlerini çam ağaçları, kardan adamlar, Noel babalarla süslerken, vitrinlerde kırmızı rengin her tonu göze çarpıyor.   Vitrinlerde Kırmızı Revaçta Gazi, caddesi üzerindeki bazı mağazalarda yılbaşı heyecanı start aldı. Mağaza sahipleri cansız mankenleri yılbaşının popüler rengi olan kırmızı renkli ürünlerle donatmak için çalışmalara başladı. Kimisi kırmızı elbiseleri cansız mankenlere giydirirken kimileri de uğur getireceği düşünülen kırmızı iç çamaşırlarını vitrine çıkardı. Herkesin bütçesine göre uygun kırmızı renkli ürünün bulunduğu mağazalarda yılbaşı alışverişleri başladı.
Yılbaşına sayılı günler kala, Burdur esnafı dükkanlarının vitrini çam ağacı ve Noel Baba süsleri ile donatıyor.

Burdur’da bazı cadde ve sokaklarda yeni yıla özgü ışıklandırma yapılırken, mağazalarda da yeni yıl rekabeti yaşanıyor. 2023 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde mağazaların 2024 hazırlığı ile ilgili olarak yaptığı süslemeler vitrinleri renklendirdi.

Rengarenk ışıklarla ve süslerle donatılan dükkan vitrinleri ve ev camları göz dolduruyor. Yaklaşan yeni yıl öncesinde mağazalar, vitrinlerini çam ağaçları, kardan adamlar, Noel babalarla süslerken, vitrinlerde kırmızı rengin her tonu göze çarpıyor.

 

Vitrinlerde Kırmızı Revaçta

Gazi, caddesi üzerindeki bazı mağazalarda yılbaşı heyecanı start aldı. Mağaza sahipleri cansız mankenleri yılbaşının popüler rengi olan kırmızı renkli ürünlerle donatmak için çalışmalara başladı. Kimisi kırmızı elbiseleri cansız mankenlere giydirirken kimileri de uğur getireceği düşünülen kırmızı iç çamaşırlarını vitrine çıkardı. Herkesin bütçesine göre uygun kırmızı renkli ürünün bulunduğu mağazalarda yılbaşı alışverişleri başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.