BURDUR MHP TEŞKİLATI DA GÖREVDEN ALINDI

SİYASET 04.05.2016 - 18:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3819+ kez okundu.
 

BURDUR MHP TEŞKİLATI DA GÖREVDEN ALINDI

Burdur il ve merkez ilçe yönetimi de olası kongre adaylarından Meral Akşener’e destek verdikleri için genel merkez tarafından görevden alındı.
Burdur MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Meral Akşener'e destek verdikleri için görevden alındıklarını savundu.MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve MHP yönetimi ile Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz ve yönetimi MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı. İl Başkanı İbrahim Sakızcı, genel merkez tarafından gönderilen yazı ile görevden alındıklarını belirtirken, 1 Mayıs'ta kente gelen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e desteklerinden dolayı görevden alındıklarını söyledi. Sakızcı, konuyla ilgili yarın İl ve İlçe yönetimi bir basın toplantısı ile konu hakkında geniş bilgi vereceklerini belirterek, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzasıyla gönderilen yazıda ise şu ifade yer aldı: "Parti tüzüğünün 34'üncü maddesine göre başkanlık divanına tanınan 52 ve 54'üncü maddelerdeki yetkiye istinaden Burdur il ve merkez ilçe teşkilatları feshedilmiştir."      Sakızcı bu güne kadar halkımızdan aldığımız gücü Genel Merkez politikalarının hiçbir zaman aksine duruş sergilemedik. Ancak yine bizim politikalarımızın ürünü olan Ülkü Ocakları ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda götürme gayretin de olduk. Bundan sonra da bu şekilde vatan ve millet olgusunu üstün kılarak ülke bütünlüğüne zarar verecek unsurlara karşı savaşımızı sürdüreceğiz
Burdur il ve merkez ilçe yönetimi de olası kongre adaylarından Meral Akşener’e destek verdikleri için genel merkez tarafından görevden alındı.

Burdur MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Meral Akşener'e destek verdikleri için görevden alındıklarını savundu.MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve MHP yönetimi ile Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz ve yönetimi MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı. İl Başkanı İbrahim Sakızcı, genel merkez tarafından gönderilen yazı ile görevden alındıklarını belirtirken, 1 Mayıs'ta kente gelen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e desteklerinden dolayı görevden alındıklarını söyledi. Sakızcı, konuyla ilgili yarın İl ve İlçe yönetimi bir basın toplantısı ile konu hakkında geniş bilgi vereceklerini belirterek, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzasıyla gönderilen yazıda ise şu ifade yer aldı: "Parti tüzüğünün 34'üncü maddesine göre başkanlık divanına tanınan 52 ve 54'üncü maddelerdeki yetkiye istinaden Burdur il ve merkez ilçe teşkilatları feshedilmiştir."

 

   Sakızcı bu güne kadar halkımızdan aldığımız gücü Genel Merkez politikalarının hiçbir zaman aksine duruş sergilemedik. Ancak yine bizim politikalarımızın ürünü olan Ülkü Ocakları ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda götürme gayretin de olduk. Bundan sonra da bu şekilde vatan ve millet olgusunu üstün kılarak ülke bütünlüğüne zarar verecek unsurlara karşı savaşımızı sürdüreceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.