BURDUR ROTARY KULÜP KURULDU

YAŞAM 10.04.2016 - 23:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4387+ kez okundu.
 

BURDUR ROTARY KULÜP KURULDU

Burdur Rotary Kulüp Burdur da örgütlenerek bir çatı altında toplandı. “ Serenler Tepesi’nde yapılan törenle Aykut Acun’a Charter belgesi verildi. Rozeti takıldı.
      Burdur Rotary Kulüp Kuruluş Töreni, Serenler tepesindeki Varollar restaurant tesislerinde yapıldı. Törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik. Çevre illerden Rotary Kulüp üyeleri ve özel davetliler katıldı.   Törenin Başlamasının ardından, Zülfikar Bozdoğan Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun ve Eşi Suat Acun, Ali Toprak ve eşi eşliğinde sahneye geldi. 2430 bölge guarnörü Canan Ersöz tarafından Aykut Acun’a rozetini takarak Charter belgesini takdim etti. Charter belgesinin tesliminin ardından Alanya üyesi tarafından sahneye getirildi. Bayrak 2430 Bölge guarnörü tarafından Aykut Acuna teslim edildi Aykut Acun Bayrağı direğe asarak bu görevini yerine getirdi.   Törenin ikinci bölümünde Zülfikar Bozdoğan Aykut Acun haricindekileri kürsüden yerlerine gönderir ve tokmağı teslim eder Aykut Acun kürsüye gelerek sevgili Rotary dostlarım ve değerli konuklar, Burdur Rotary Kulübünün birinci dönem toplantısını hizmetleriniz dünyaya armağan olsun sloganı ile açıyorum “der ve çana tokmağı vurur.   Burdur Rotary Kulübünün bayrak teslim töreninde konuşan 2430 Bölge Guarnörü Canan Ersöz yaptığı konuşmada; Burdur’un keşfedilmeyi bekleyen çok önemli bir tarihi ve kültürel mirası var; Sagallassoss, İnsuyu mağarası Burdur Alacası İstiklal Marşımızın Yazarı Mehmet Akif Ersoy Burdur Mebusu olarak birinci mecliste ise sizleri temsil etmiş olması büyük bir gurur kaynağı olmalı ayrıca sizlerin bana ve eşime göstermiş olduğunuz konukseverlik bisleri çok etkilediğini belirtmeliyim.   Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun, yaptığı konuşmada; Rotary Kulübünün dünya çapında sosyal faliyetler açısından çok önemli bir işlevinin bulunduğunu ve dünyadaki sorunlarda birliktelik rolü üstlendiğini başta dünyadaki hastalıklar başta olmak üzere açlık yoksullukla mücadele ettiğini önemli miktarlarda katkı sağladığını ifade etti. çevre illerden gelen Rotary Kulüp üyelerine ve gelen misafir konuklara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.   Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun, düzenlenen törenin sonunda; Rotaryenlerin bildirgesini okudu. 8 maddelik bildirgenin ilk satırlarında isim ve mesleğimi topluma hizmet için bir fırsat olarak görmeyi, isimin ve mesleğimin kurullarının, ülkemin kanunlarının ve içinde bulunduğum toplumun ahlak standartlarının ruhuna ve özüne sadık kalmayı şeklinde devam etmektedir  
Burdur Rotary Kulüp Burdur da örgütlenerek bir çatı altında toplandı. “ Serenler Tepesi’nde yapılan törenle Aykut Acun’a Charter belgesi verildi. Rozeti takıldı.

      Burdur Rotary Kulüp Kuruluş Töreni, Serenler tepesindeki Varollar restaurant tesislerinde yapıldı. Törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik. Çevre illerden Rotary Kulüp üyeleri ve özel davetliler katıldı.

 

Törenin Başlamasının ardından, Zülfikar Bozdoğan Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun ve Eşi Suat Acun, Ali Toprak ve eşi eşliğinde sahneye geldi. 2430 bölge guarnörü Canan Ersöz tarafından Aykut Acun’a rozetini takarak Charter belgesini takdim etti. Charter belgesinin tesliminin ardından Alanya üyesi tarafından sahneye getirildi. Bayrak 2430 Bölge guarnörü tarafından Aykut Acuna teslim edildi Aykut Acun Bayrağı direğe asarak bu görevini yerine getirdi.

 

Törenin ikinci bölümünde Zülfikar Bozdoğan Aykut Acun haricindekileri kürsüden yerlerine gönderir ve tokmağı teslim eder Aykut Acun kürsüye gelerek sevgili Rotary dostlarım ve değerli konuklar, Burdur Rotary Kulübünün birinci dönem toplantısını hizmetleriniz dünyaya armağan olsun sloganı ile açıyorum “der ve çana tokmağı vurur.

 

Burdur Rotary Kulübünün bayrak teslim töreninde konuşan 2430 Bölge Guarnörü Canan Ersöz yaptığı konuşmada; Burdur’un keşfedilmeyi bekleyen çok önemli bir tarihi ve kültürel mirası var; Sagallassoss, İnsuyu mağarası Burdur Alacası İstiklal Marşımızın Yazarı Mehmet Akif Ersoy Burdur Mebusu olarak birinci mecliste ise sizleri temsil etmiş olması büyük bir gurur kaynağı olmalı ayrıca sizlerin bana ve eşime göstermiş olduğunuz konukseverlik bisleri çok etkilediğini belirtmeliyim.

 

Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun, yaptığı konuşmada; Rotary Kulübünün dünya çapında sosyal faliyetler açısından çok önemli bir işlevinin bulunduğunu ve dünyadaki sorunlarda birliktelik rolü üstlendiğini başta dünyadaki hastalıklar başta olmak üzere açlık yoksullukla mücadele ettiğini önemli miktarlarda katkı sağladığını ifade etti. çevre illerden gelen Rotary Kulüp üyelerine ve gelen misafir konuklara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

 

Burdur Rotary Kulüp Başkanı Aykut Acun, düzenlenen törenin sonunda; Rotaryenlerin bildirgesini okudu. 8 maddelik bildirgenin ilk satırlarında isim ve mesleğimi topluma hizmet için bir fırsat olarak görmeyi, isimin ve mesleğimin kurullarının, ülkemin kanunlarının ve içinde bulunduğum toplumun ahlak standartlarının ruhuna ve özüne sadık kalmayı şeklinde devam etmektedir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.