Çiçekçiler 14 Şubat’a hazırlanıyor

DÜNYA 08.02.2024 - 23:08, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:08 3017+ kez okundu.
 

Çiçekçiler 14 Şubat’a hazırlanıyor

14 Şubat Sevgililer Gününün yaklaşmasıyla birlikte Burdur’da ki çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren işletmeler hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.
Şuan çiçek satışlarında durgunluk yaşandığını ifade eden çiçek satıcıları, 14 Şubat Sevgililer Günüyle hareketlenmesini ümit etiklerini söylediler. Burdur’da yıllardır çiçekçilik yapan Açelya Çiçekçilik işletmecisi Halil Kaya, 14 Şubat için hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Eskiden 14 Şubat’ta güllerin buket olarak satıldığını şimdi vatandaşın tane gül tercih ettiğini anlatan Halil Kaya, “Piyasada şu an için durgunluk yaşanıyor. 14 Şubat'ta ciddi derecede hareketlilik bekliyoruz. Bizler şimdiden hazırlığımızı tamamladık.  Önceden daha büyük buket sipariş veriliyordu ama şu an maddi durumdan dolayı biraz daha küçük buketler tercih ediliyor. Fiyat artışları maalesef çiçekleri de etkiledi. Bu durumu müşterimize yansıtmamaya çalışıyoruz. Herkesin sevgisini sevdiğine göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her bütçeye göre ürünleri hazırlıyoruz. Sevgililer Günü için hazırlıklarımız başladı” dedi.  Sevgililer Gününde en fazla talebin gül olduğunu belirten Kaya, “Bunun yanında karanfil ve papatya gibi çeşitlere ağırlık vereceğiz. Orkide, şebboy ve frezya ya da ilgi oluyor. En çok tercih edilen gülün fiyatı şu an 50 TL ama tabi 14 Şubat için verdiğimiz siparişler kaçtan gelir bilmiyoruz ama biz bu farkı müşterimize yansıtmamaya çalışıyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü için, vitrinleri çekici hale getirip, çeşitlerini artırıyoruz. Müşterilerimiz genellikle buket tercihi yapıyor. Kış nedeniyle durgun olan piyasanın Sevgililer Günüyle hareketlenmesini ümit ediyoruz. Duyguları anlatmanın en etkili yolu çiçektir. Sevgililer Gününün vazgeçilmez hediyelerinin başında yer alan çiçekler başta olmak üzere yine oyuncak ayılara da tercih oluyor. Bizim için önemli olan siparişlerin birkaç gün öncesinden yapılmasıdır. Bu nedenle siparişler öncesinden verilirse aynı gün, aynı saatte çiçekler veya siparişler teslim edilir, herhangi bir aksaklık yaşanmaz.” şeklinde konuştu.
14 Şubat Sevgililer Gününün yaklaşmasıyla birlikte Burdur’da ki çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren işletmeler hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Şuan çiçek satışlarında durgunluk yaşandığını ifade eden çiçek satıcıları, 14 Şubat Sevgililer Günüyle hareketlenmesini ümit etiklerini söylediler.

Burdur’da yıllardır çiçekçilik yapan Açelya Çiçekçilik işletmecisi Halil Kaya, 14 Şubat için hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Eskiden 14 Şubat’ta güllerin buket olarak satıldığını şimdi vatandaşın tane gül tercih ettiğini anlatan Halil Kaya, “Piyasada şu an için durgunluk yaşanıyor. 14 Şubat'ta ciddi derecede hareketlilik bekliyoruz. Bizler şimdiden hazırlığımızı tamamladık.  Önceden daha büyük buket sipariş veriliyordu ama şu an maddi durumdan dolayı biraz daha küçük buketler tercih ediliyor. Fiyat artışları maalesef çiçekleri de etkiledi. Bu durumu müşterimize yansıtmamaya çalışıyoruz. Herkesin sevgisini sevdiğine göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her bütçeye göre ürünleri hazırlıyoruz. Sevgililer Günü için hazırlıklarımız başladı” dedi.

 Sevgililer Gününde en fazla talebin gül olduğunu belirten Kaya, “Bunun yanında karanfil ve papatya gibi çeşitlere ağırlık vereceğiz. Orkide, şebboy ve frezya ya da ilgi oluyor. En çok tercih edilen gülün fiyatı şu an 50 TL ama tabi 14 Şubat için verdiğimiz siparişler kaçtan gelir bilmiyoruz ama biz bu farkı müşterimize yansıtmamaya çalışıyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü için, vitrinleri çekici hale getirip, çeşitlerini artırıyoruz. Müşterilerimiz genellikle buket tercihi yapıyor. Kış nedeniyle durgun olan piyasanın Sevgililer Günüyle hareketlenmesini ümit ediyoruz. Duyguları anlatmanın en etkili yolu çiçektir. Sevgililer Gününün vazgeçilmez hediyelerinin başında yer alan çiçekler başta olmak üzere yine oyuncak ayılara da tercih oluyor. Bizim için önemli olan siparişlerin birkaç gün öncesinden yapılmasıdır. Bu nedenle siparişler öncesinden verilirse aynı gün, aynı saatte çiçekler veya siparişler teslim edilir, herhangi bir aksaklık yaşanmaz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.