DERECEYE GİREN SPORCULARA PLAKET VEDİLDİ

SPOR 18.10.2016 - 10:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3431+ kez okundu.
 

DERECEYE GİREN SPORCULARA PLAKET VEDİLDİ

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, tarafından “ Amatör Spor Haftası” etkinliği çerçevesinde müsabakalarda derece alan sporculara plaket verildi.
     Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tesislerinde düzenlenen törende “Amatör Spor haftası” kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ekinliklerde çeşitli branşlarda yapılan spor müsabakalarında derece alan sporculara plaket verilirken. İlk yardım kursunu başarı ile bitirenlere de başarı belgeleri takdim edildi. Öte yandan kulüplere sezon içinde kulüp yöneticilerine kullanmak üzere yağmurluk verildi.   Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, düzenlenen törende yaptığı konuşmada ilimizde tesis eksikliği nedeniyle olumsuzluklar yaşanmaktadır. Biz federasyon olarak bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Burdur da faaliyet gösteren her kulübün 9 ayrı branşta çalışmaları var ancak geçmişte aldığımız spor etkinliklerinin bir çoğunu biz bugün maalesef ilimizde yapamıyoruz.   Çevre illere bakıldığında Antalya’da 24 Afyon’da 14 Denizli İlinde 8 Isparta da 4 tesis ile hizmet verirken Burdur sadece 2 saha ile spor camiasına hizmet vermektedir. Son yıllarda Spor tesisi için hızlı bir yapılanmaya gidilen ilimizde henüz yüzme havuzumuzun inşaatı devam etmektedir diğer tesislerin yerleri belli oldu denmesine karşılık çivi çakılmadı.   Burdur geçmiş yıllarda gurup karşılaşmalarında en çok müsabaka alan iller arasında yer alırken geçen yıl nerede ise gurup maçlarının hiçbirini alamamıştır. İlimizdeki tesislerin kısa zamanda tamamlanması halinde sporcu yetiştirmede eski günlerine dönebilir ancak böyle bir yapı ile branşlarda sporcu yetiştirilmesi zor görünmektedir.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, tarafından “ Amatör Spor Haftası” etkinliği çerçevesinde müsabakalarda derece alan sporculara plaket verildi.

     Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tesislerinde düzenlenen törende “Amatör Spor haftası” kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ekinliklerde çeşitli branşlarda yapılan spor müsabakalarında derece alan sporculara plaket verilirken. İlk yardım kursunu başarı ile bitirenlere de başarı belgeleri takdim edildi. Öte yandan kulüplere sezon içinde kulüp yöneticilerine kullanmak üzere yağmurluk verildi.

 

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, düzenlenen törende yaptığı konuşmada ilimizde tesis eksikliği nedeniyle olumsuzluklar yaşanmaktadır. Biz federasyon olarak bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Burdur da faaliyet gösteren her kulübün 9 ayrı branşta çalışmaları var ancak geçmişte aldığımız spor etkinliklerinin bir çoğunu biz bugün maalesef ilimizde yapamıyoruz.

 

Çevre illere bakıldığında Antalya’da 24 Afyon’da 14 Denizli İlinde 8 Isparta da 4 tesis ile hizmet verirken Burdur sadece 2 saha ile spor camiasına hizmet vermektedir. Son yıllarda Spor tesisi için hızlı bir yapılanmaya gidilen ilimizde henüz yüzme havuzumuzun inşaatı devam etmektedir diğer tesislerin yerleri belli oldu denmesine karşılık çivi çakılmadı.

 

Burdur geçmiş yıllarda gurup karşılaşmalarında en çok müsabaka alan iller arasında yer alırken geçen yıl nerede ise gurup maçlarının hiçbirini alamamıştır. İlimizdeki tesislerin kısa zamanda tamamlanması halinde sporcu yetiştirmede eski günlerine dönebilir ancak böyle bir yapı ile branşlarda sporcu yetiştirilmesi zor görünmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.