DİKKAT: BUNU YAPMAYAN OTELLER KAPATILACAK

DÜNYA 10.10.2023 - 21:39, Güncelleme: 10.10.2023 - 21:39 4941+ kez okundu.
 

DİKKAT: BUNU YAPMAYAN OTELLER KAPATILACAK

Burdur Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Burdur’da faaliyet gösteren turizm işletmeleri denetlendi.
 Denetlemelerde çok sayıda işletmenin belgeleri eksik çıktı. 15 gün süre verilen işletmeler belgelerini tamamlayamazsa işletmeler kapatılacak. Burdur Merkez ve ilçelerinde basit konaklama turizm işletmesi belgesi ve turizm işletmesi belgesi bulunmayan konaklama tesisleri denetlendi. 18.07.2021 tarihli ve 7334 sayılı Kanunla 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’nda yapılan değişiklikler doğrultusunda, konaklama hizmeti veren tüm tesislerin Kültür ve Turizm Bakanlığınca belgelendirilmesi zorunluluğu getirilmesiyle birlikte Burdur’daki işletmeler denetlendi. Denetimlerde konaklama turizm işletmelerine; İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olsa bile basit konaklama turizm işletmesi belgesi ve turizm işletmesi belgesi olmadan çalışmalarına izin verilmeyeceği uyarısında bulunuldu. Yapılan denetimlerde eksiklikleri bulunan konaklama tesislerine eksikliklerini gidermek için 15 gün süre verildi. Bu süre zarfında tespit edilen eksikliklerini gidermediği anlaşılması halinde işletmelerinin kapatılacağı bildirildi.
Burdur Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Burdur’da faaliyet gösteren turizm işletmeleri denetlendi.

 Denetlemelerde çok sayıda işletmenin belgeleri eksik çıktı. 15 gün süre verilen işletmeler belgelerini tamamlayamazsa işletmeler kapatılacak.

Burdur Merkez ve ilçelerinde basit konaklama turizm işletmesi belgesi ve turizm işletmesi belgesi bulunmayan konaklama tesisleri denetlendi.

18.07.2021 tarihli ve 7334 sayılı Kanunla 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’nda yapılan değişiklikler doğrultusunda, konaklama hizmeti veren tüm tesislerin Kültür ve Turizm Bakanlığınca belgelendirilmesi zorunluluğu getirilmesiyle birlikte Burdur’daki işletmeler denetlendi. Denetimlerde konaklama turizm işletmelerine; İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olsa bile basit konaklama turizm işletmesi belgesi ve turizm işletmesi belgesi olmadan çalışmalarına izin verilmeyeceği uyarısında bulunuldu. Yapılan denetimlerde eksiklikleri bulunan konaklama tesislerine eksikliklerini gidermek için 15 gün süre verildi. Bu süre zarfında tespit edilen eksikliklerini gidermediği anlaşılması halinde işletmelerinin kapatılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.