TÜRK VE YABANCI ÖĞRENCİLER VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

DİĞER 19.04.2016 - 12:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4030+ kez okundu.
 

TÜRK VE YABANCI ÖĞRENCİLER VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Damla Projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde okuyan 12'si Türk, 28'i yabancı uyruklu 40 üniversite Öğrencisi Valiliği ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi kapsamında 15-24 Nisan 2016 tarihlerinde Çin, Suriye Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali, Yemen, Yunanistan, Malezya ülkeleri ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen üniversite öğrencileri, Burdur'da 5 gün ve Isparta'da 5 gün kalarak huzurevi, rehabilitasyon merkezlerini, kırsal bölgelerde bulunan okullardaki öğrencileri ziyaret edecekler.   Proje kapsamında ilk olarak Burdur'a gelen öğrenciler Sayın Valimizi ziyaret ettiler. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Sayın Valimiz ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.   Çeşitli ülkelerden, ülkemize okumaya gelen öğrencileri Burdur'da görmekten mutlu olduğunu ifade ederek dünyanın küçük bir köy haline döndüğünü ve ulaşımında çok rahat olduğunu kaydetti. Bu tür projeleri çok önemsediklerini dile getiren Sayın Valimiz, dünya barışı için önemsediklerini aktararak, insanların birbirini tanımadıklarından çekindiklerini, ancak tanıdıktan sonra dostluk, kardeşlik oluştuğunu ifade etti. Sayın Valimiz, "Bizim bir takım ülkelerle, eskiden beri gönül dostluğumuz bir bağımız var. Dolayısıyla bunların tekrar birleştirilmesi aktif hale getirilmesi bizler açısından önem arz ediyor. Bu tür faaliyetlerde bunun güzel bir örneği" dedi.   Öğrencilerde Burdur'un insanın misafirperver olduğunu söyleyerek Sayın Valimize Burdur'da gerçekleştirdikleri gönüllü faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.   Sayın Valimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve proje koordinatörü Metin Ayvazoğlu öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, öğrencilere Burdur yöresine ait sipsi hediye etti.  
Damla Projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde okuyan 12'si Türk, 28'i yabancı uyruklu 40 üniversite Öğrencisi Valiliği ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi kapsamında 15-24 Nisan 2016 tarihlerinde Çin, Suriye Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali, Yemen, Yunanistan, Malezya ülkeleri ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen üniversite öğrencileri, Burdur'da 5 gün ve Isparta'da 5 gün kalarak huzurevi, rehabilitasyon merkezlerini, kırsal bölgelerde bulunan okullardaki öğrencileri ziyaret edecekler.

 

Proje kapsamında ilk olarak Burdur'a gelen öğrenciler Sayın Valimizi ziyaret ettiler. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Sayın Valimiz ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

 

Çeşitli ülkelerden, ülkemize okumaya gelen öğrencileri Burdur'da görmekten mutlu olduğunu ifade ederek dünyanın küçük bir köy haline döndüğünü ve ulaşımında çok rahat olduğunu kaydetti. Bu tür projeleri çok önemsediklerini dile getiren Sayın Valimiz, dünya barışı için önemsediklerini aktararak, insanların birbirini tanımadıklarından çekindiklerini, ancak tanıdıktan sonra dostluk, kardeşlik oluştuğunu ifade etti.

Sayın Valimiz, "Bizim bir takım ülkelerle, eskiden beri gönül dostluğumuz bir bağımız var. Dolayısıyla bunların tekrar birleştirilmesi aktif hale getirilmesi bizler açısından önem arz ediyor. Bu tür faaliyetlerde bunun güzel bir örneği" dedi.

 

Öğrencilerde Burdur'un insanın misafirperver olduğunu söyleyerek Sayın Valimize Burdur'da gerçekleştirdikleri gönüllü faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.

 

Sayın Valimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve proje koordinatörü Metin Ayvazoğlu öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, öğrencilere Burdur yöresine ait sipsi hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.