ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ALİ YILMAZ EBEDİYETE UĞURLANDI

GÜNDEM 23.12.2016 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2747+ kez okundu.
 

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ALİ YILMAZ EBEDİYETE UĞURLANDI

Vali Şerif Yılmaz, Burdurlu Şehidimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın Antalya ilinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Antalya da Düzenlenen Cenaze Törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Vali Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Antalya ve Burdur’dan Milletvekilleri Antalya Garnizon Komutanı P.Alb. Tahir Sarvan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya ve Burdur'dan protokol üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.   Dün naaşı Antalya iline getirilen İlimiz Karamanlı İlçesi Nüfusuna kayıtlı Şehidimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz için bugün Antalya Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde Cuma Namazına müteakip tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz için dua edilerek helallik istendi. Ailesinin ve nişanlısının ayakta durmakta zorlandığı törende, Burdur ve Antalya’dan çok sayıda vatandaş katıldı.     Yoğun bir şekilde katılımın olduğu Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde düzenlenen törenin ardından, Şehidimiz Uncalı Şehitliğinde toprağa verildi. Uncalı Şehitliğinde Okunan Kur’an-ı Kerim’lerin ardından Antalya İl Müftüsü Osman Artan tarafından Şehidimiz için dua edildi. Vali Yılmaz, Şehidimiz toprağa verildikten sonra dün Şehidimizin naaşıyla birlikte getirilen fotoğrafını Annesi Aynur Akgül’e takdim etti.  
Vali Şerif Yılmaz, Burdurlu Şehidimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın Antalya ilinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Antalya da Düzenlenen Cenaze Törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Vali Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Antalya ve Burdur’dan Milletvekilleri Antalya Garnizon Komutanı P.Alb. Tahir Sarvan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya ve Burdur'dan protokol üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Dün naaşı Antalya iline getirilen İlimiz Karamanlı İlçesi Nüfusuna kayıtlı Şehidimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz için bugün Antalya Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde Cuma Namazına müteakip tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz için dua edilerek helallik istendi. Ailesinin ve nişanlısının ayakta durmakta zorlandığı törende, Burdur ve Antalya’dan çok sayıda vatandaş katıldı.  

 

Yoğun bir şekilde katılımın olduğu Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde düzenlenen törenin ardından, Şehidimiz Uncalı Şehitliğinde toprağa verildi. Uncalı Şehitliğinde Okunan Kur’an-ı Kerim’lerin ardından Antalya İl Müftüsü Osman Artan tarafından Şehidimiz için dua edildi. Vali Yılmaz, Şehidimiz toprağa verildikten sonra dün Şehidimizin naaşıyla birlikte getirilen fotoğrafını Annesi Aynur Akgül’e takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.