YENİ KİMLİKLER İÇİN FAZLA MESAİ YAPILMAKTADIR.

DİĞER 09.06.2017 - 11:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3797+ kez okundu.
 

YENİ KİMLİKLER İÇİN FAZLA MESAİ YAPILMAKTADIR.

Burdur Nüfus Müdürlüklerince 28.11.2016 tarihinde verilmeye başlayan T.C. Kimlik Kartları şu ana kadar 33.146 kişiye verilmiştir.
T.C. Kimlik Kartı, yeni dünyanın gelişmelerine paralel olarak hayatımıza teknolojik gelişmelere uygun ve güvenli kimlik doğrulama alanında sayısız fayda sağlamakla birlikte, aynı zamanda yeni kullanım alanlarına açık bir mimaride tasarlanmış olup temaslı ve temassız yongaya (çip) sahiptir. Vatandaşlarımızın kimlik ve biyometrik verileri yüksek güvenlikle muhafaza edilmektedir. Vatandaşa Sağlayacağı Kazanımlar Sahip olduğu üst seviye fiziksel, görsel ve elektronik güvenlik özelliklerine sahip kimlik kartı ile vatandaşlarımızın kimlik sahteciliğinden kaynaklı hak kaybından ve suiistimallerden korunması amaçlanmıştır. Yeni kimlik kartları ile · Güvenli kimlik doğrulaması yapılabilecek, · Sahtecilikten kaynaklanan vatandaş mağduriyeti önlenecektir. Kimlik kartının hem kamu kurum ve kuruluşları, hem de özel sektör uygulamalarında yüksek güvenlikli ve güvenilir kimlik doğrulama amacıyla kullanımı mümkün olan yeni T.C. Kimlik Kartlarının vatandaşlarımıza verilmesi devam etmekte olup bu nedenle nüfus müdürlüklerimiz hafta içi akşam saat 19:00 a kadar Cumartesi günleri ise 09:00 ile 17:00 saatleri arasında fazla çalışma yapılmaktadır.  
Burdur Nüfus Müdürlüklerince 28.11.2016 tarihinde verilmeye başlayan T.C. Kimlik Kartları şu ana kadar 33.146 kişiye verilmiştir.

T.C. Kimlik Kartı, yeni dünyanın gelişmelerine paralel olarak hayatımıza teknolojik gelişmelere uygun ve güvenli kimlik doğrulama alanında sayısız fayda sağlamakla birlikte, aynı zamanda yeni kullanım alanlarına açık bir mimaride tasarlanmış olup temaslı ve temassız yongaya (çip) sahiptir. Vatandaşlarımızın kimlik ve biyometrik verileri yüksek güvenlikle muhafaza edilmektedir.

Vatandaşa Sağlayacağı Kazanımlar Sahip olduğu üst seviye fiziksel, görsel ve elektronik güvenlik özelliklerine sahip kimlik kartı ile vatandaşlarımızın kimlik sahteciliğinden kaynaklı hak kaybından ve suiistimallerden korunması amaçlanmıştır. Yeni kimlik kartları ile

· Güvenli kimlik doğrulaması yapılabilecek,

· Sahtecilikten kaynaklanan vatandaş mağduriyeti önlenecektir.

Kimlik kartının hem kamu kurum ve kuruluşları, hem de özel sektör uygulamalarında yüksek güvenlikli ve güvenilir kimlik doğrulama amacıyla kullanımı mümkün olan yeni T.C. Kimlik Kartlarının vatandaşlarımıza verilmesi devam etmekte olup bu nedenle nüfus müdürlüklerimiz hafta içi akşam saat 19:00 a kadar Cumartesi günleri ise 09:00 ile 17:00 saatleri arasında fazla çalışma yapılmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.