BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN SEMİNER HİZMETLERİ

YAŞAM 30.11.2017 - 16:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2898+ kez okundu.
 

BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN SEMİNER HİZMETLERİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, sektörlerin ekonomik ve sosyal alandaki beklentilerini yerine getirmek amacı ile 2017-2018 yılı içinde seminerler düzenlemektedir.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı içinde oda üyelerine vereceği seminerlerin ikincisini katılımcı üyelerine verdi, geçtiğimiz günlerde verilen “Kalite yönetim sistemi eğitimi” ismini taşıyan seminerin ardından ikinci seminer olan “Müşteri Satış ve İkna Yöntemleri konusunun işlendiği semineri konusunda uzman İlker Kaldı, katılımcılara verdi. Bir satış görevlisinin ve sattığı ürünün evvela müşteriye güven vermesi gerektiğini söyledi. Hiç bir kimsenin ve ürettiği ürünün diğerinden farklı olmamasına karşılık bazı firmaların markaları üzerinden pazarlama yaptığını ve markalaşmanın önemli olduğunu dile getirdi. Satış elamanı hitabeti ve müşteriye satılacak malı üzerinden mutlaka güven vermelidir. Satış yapmak kişiyi bunaltmak ve kelime oyununa getirmek değildir. Müşteri memnuniyeti yapılan işin mahiyeti ne olursa olsun satış elemanı veya hizmeti veren kişi aranılan kişi olmalıdır Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sedat Öz, oda yönetimi olarak yıllık 10 civarın da seminer düzenliyoruz. 2017-2018 yılları içinde üyelerimize yönelik 16 seminer düzenlendi ve gerek ekonomik alanlarda gerek firmalarımızın gelecek süreçleri yakalamaları açısından da ihtiyaçları olan sosyal alandaki seminerler düzenledik. Belli bir plan dahilinde odamız seminer ve toplantı salonunda icra edilecektir dedi.    
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, sektörlerin ekonomik ve sosyal alandaki beklentilerini yerine getirmek amacı ile 2017-2018 yılı içinde seminerler düzenlemektedir.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı içinde oda üyelerine vereceği seminerlerin ikincisini katılımcı üyelerine verdi, geçtiğimiz günlerde verilen “Kalite yönetim sistemi eğitimi” ismini taşıyan seminerin ardından ikinci seminer olan “Müşteri Satış ve İkna Yöntemleri konusunun işlendiği semineri konusunda uzman İlker Kaldı, katılımcılara verdi.

Bir satış görevlisinin ve sattığı ürünün evvela müşteriye güven vermesi gerektiğini söyledi. Hiç bir kimsenin ve ürettiği ürünün diğerinden farklı olmamasına karşılık bazı firmaların markaları üzerinden pazarlama yaptığını ve markalaşmanın önemli olduğunu dile getirdi. Satış elamanı hitabeti ve müşteriye satılacak malı üzerinden mutlaka güven vermelidir. Satış yapmak kişiyi bunaltmak ve kelime oyununa getirmek değildir. Müşteri memnuniyeti yapılan işin mahiyeti ne olursa olsun satış elemanı veya hizmeti veren kişi aranılan kişi olmalıdır

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sedat Öz, oda yönetimi olarak yıllık 10 civarın da seminer düzenliyoruz. 2017-2018 yılları içinde üyelerimize yönelik 16 seminer düzenlendi ve gerek ekonomik alanlarda gerek firmalarımızın gelecek süreçleri yakalamaları açısından da ihtiyaçları olan sosyal alandaki seminerler düzenledik. Belli bir plan dahilinde odamız seminer ve toplantı salonunda icra edilecektir dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.