BURDUR’A YÜKSEK GÜVENLİKLİ CEZAEVİ GELİYOR

DİĞER 02.12.2017 - 14:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3857+ kez okundu.
 

BURDUR’A YÜKSEK GÜVENLİKLİ CEZAEVİ GELİYOR

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Büğdüz köyü yolu altına Üniversite kampus alanına 3 kilometre uzaklıktaki alana yeni cezaevi yapılacaktır.
   Burdur AK Parti Milletvekili Meclis Divan Kurulu Üyesi Bayram Özçelik, Burdur eski E- Tipi Ceza ve tutukevinin yetersiz hale geldiğini ve yeni bir cezaevinin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerek Burdur’a “Yüksek Güvenlikli” Cezaevi yapılacağını ve ihalesinin de yapıldığını söyledi: üniversite Rektörü Prof Dr Adem Korkmaz tarafından dile getirilmişti. Bazı kişiler tarafından Üniversitemiz kampus alanı içine cezaevi yapılacağı ifade edilirken bu alana üç kilometre uzaklıktadır. Burdur’a yapılacak “Yüksek Güvenlikli” cezaevinin örtülü mevkisinde her biri 490 kişi kapasiteli üç adet 1 adet 400 kişilik açık infaz kurumu cezaevi personeli için 15 bloktan oluşan 300 dairelik lojman, atölye binası, mutfak, çamaşırhane, fırın, jandarma görev üniteleri ve bekleme salonları gibi bölümleri içine alan 21600 metrekare alandan oluşmaktadır. Çeltikçi ilçesinin bu konudaki telabinin hatırlatılması üzerine ise oradaki alanın küçük olduğunu ifade etti. Ayrıca aynı alanın içinde AFAD il müdürlüğü binasının ve eğitim alanlarının da yapılacağını buna ilave olarak oradaki 5 sınıf tarım alanının yerleşime açılacağını belirtti. Özçelik yeni yapılacak bu cezaevinin aynı zamanda istihdam yaratacağını ve sektörler açısından önemli bir merkez olduğu içinde ticari açıdan önemini vurguladı.
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Büğdüz köyü yolu altına Üniversite kampus alanına 3 kilometre uzaklıktaki alana yeni cezaevi yapılacaktır.

   Burdur AK Parti Milletvekili Meclis Divan Kurulu Üyesi Bayram Özçelik, Burdur eski E- Tipi Ceza ve tutukevinin yetersiz hale geldiğini ve yeni bir cezaevinin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerek Burdur’a “Yüksek Güvenlikli” Cezaevi yapılacağını ve ihalesinin de yapıldığını söyledi: üniversite Rektörü Prof Dr Adem Korkmaz tarafından dile getirilmişti. Bazı kişiler tarafından Üniversitemiz kampus alanı içine cezaevi yapılacağı ifade edilirken bu alana üç kilometre uzaklıktadır.

Burdur’a yapılacak “Yüksek Güvenlikli” cezaevinin örtülü mevkisinde her biri 490 kişi kapasiteli üç adet 1 adet 400 kişilik açık infaz kurumu cezaevi personeli için 15 bloktan oluşan 300 dairelik lojman, atölye binası, mutfak, çamaşırhane, fırın, jandarma görev üniteleri ve bekleme salonları gibi bölümleri içine alan 21600 metrekare alandan oluşmaktadır. Çeltikçi ilçesinin bu konudaki telabinin hatırlatılması üzerine ise oradaki alanın küçük olduğunu ifade etti.

Ayrıca aynı alanın içinde AFAD il müdürlüğü binasının ve eğitim alanlarının da yapılacağını buna ilave olarak oradaki 5 sınıf tarım alanının yerleşime açılacağını belirtti. Özçelik yeni yapılacak bu cezaevinin aynı zamanda istihdam yaratacağını ve sektörler açısından önemli bir merkez olduğu içinde ticari açıdan önemini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.