İŞ ADAMINDAN ENGELLİ KIZIMIZA ENGELSİZ HAYAT

YAŞAM 08.03.2018 - 14:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4398+ kez okundu.
 

İŞ ADAMINDAN ENGELLİ KIZIMIZA ENGELSİZ HAYAT

Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engelli olan Cemre Girişim’e yürümesine katkısı olsun diye cihaz alarak hediye etti.
Burdur’un başarılı ve hayırsever iş adamı Baki Varol, tedavisini üstlendiği genç kızın günlük yaşamında kolaylık olması için en son olarak rahatlıkla kullanabileceği aletin alınması için destekte bulundu. Hayırsever iş adamı Baki Varol, ailesi tarafından bu konunun kendisine iletilmesinin ardından sağlık sorunlarının en aza indirilmesi için bütün imkanların araştırılması için yetkililerden gerekenin yapılmasını istedi   Burdur Ticaret Odası Başkanlığını da uzun süre sürdüren İş adamı Varol, Varollar A.Ş yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. İşletmesinin imkanları ölçüsünde halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Bilhassa yardıma ihtiyacı olan insanları kendi imkanları ile sorunlarını çözmek için gerekli olan çalışmaları yapmaktadır. Dünyada en güzel yaşamın sağlıklı yaşam olduğunu belirten iş adamı Baki Varol bu konuda yaptığı açıklamada; kendisinin bir köylü çocuğu olduğunu belirterek Varol Kardeşler olarak hayatımız boyunca bununla mücadele ederek geldik: biz çalışarak geldiğimiz günümüzde insanımızın sorunlarını da çözmeye ve yardım etmeyi görev bildik biliyoruz. Kızımızın sağlık sorunlarının bana ulaşması üzerine yaşamında onun geleceğe umutla bakması için ailesiyle konuşarak çözüm bulmaya çalıştık. Kızımızın hayata güler yüzle bakması için harcanan maddi kaynak benim için önemli değil kızımızın ailesinin çaresizliği benim ailem içinde olsa inanın yaşayacağım sıkıntı çekeceğimiz üzüntüyü şu anda kendi bedenimde hissediyorum. Onun için kendisine yaşamında sağlıklar dileyerek desteğimin süreceğini söyleyebilirim.
Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engelli olan Cemre Girişim’e yürümesine katkısı olsun diye cihaz alarak hediye etti.

Burdur’un başarılı ve hayırsever iş adamı Baki Varol, tedavisini üstlendiği genç kızın günlük yaşamında kolaylık olması için en son olarak rahatlıkla kullanabileceği aletin alınması için destekte bulundu. Hayırsever iş adamı Baki Varol, ailesi tarafından bu konunun kendisine iletilmesinin ardından sağlık sorunlarının en aza indirilmesi için bütün imkanların araştırılması için yetkililerden gerekenin yapılmasını istedi  

Burdur Ticaret Odası Başkanlığını da uzun süre sürdüren İş adamı Varol, Varollar A.Ş yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. İşletmesinin imkanları ölçüsünde halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Bilhassa yardıma ihtiyacı olan insanları kendi imkanları ile sorunlarını çözmek için gerekli olan çalışmaları yapmaktadır.

Dünyada en güzel yaşamın sağlıklı yaşam olduğunu belirten iş adamı Baki Varol bu konuda yaptığı açıklamada; kendisinin bir köylü çocuğu olduğunu belirterek Varol Kardeşler olarak hayatımız boyunca bununla mücadele ederek geldik: biz çalışarak geldiğimiz günümüzde insanımızın sorunlarını da çözmeye ve yardım etmeyi görev bildik biliyoruz. Kızımızın sağlık sorunlarının bana ulaşması üzerine yaşamında onun geleceğe umutla bakması için ailesiyle konuşarak çözüm bulmaya çalıştık.

Kızımızın hayata güler yüzle bakması için harcanan maddi kaynak benim için önemli değil kızımızın ailesinin çaresizliği benim ailem içinde olsa inanın yaşayacağım sıkıntı çekeceğimiz üzüntüyü şu anda kendi bedenimde hissediyorum. Onun için kendisine yaşamında sağlıklar dileyerek desteğimin süreceğini söyleyebilirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.