AK PARTİ İL BAŞKANI VE EKİBİ KÖY ÇALIŞMASI YAPTI.

SİYASET 18.03.2018 - 12:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4325+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VE EKİBİ KÖY ÇALIŞMASI YAPTI.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren, Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerini ziyaret etti.
Çalışmalarını Köy ziyaretlerine ayıran Başkan Mengi Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerini ziyaret etti.  Vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Mengi Sorunların tespiti ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, vatandaşları dinleyerek onların taleplerini yerine getirmeye ve imkânlar ölçüsünde önem sırasına göre bütün sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi.  Başkan Mengi Yaptığı açıklamada ‘’ Yola çıktığımız ilk günden bugüne yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugünümüzü de Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerimize ayırdık. Buralarda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yassıgüme köyümüzde yapımı devam eden sağlık evi ve yapımı tamamlanan Yassıgüme,  Suludere köylerimizdeki düğün salonlarında incelemelerde bulunduk. Yapılan ve  yapımı devam eden hükümetimizin yatırımlarını takip ediyoruz. Sorunların tespiti ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki; daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Hizmet üretmek için çalışıyoruz ve yapılması gereken de budur. Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Teşkilat olarak bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır.  Bu ziyaretlerimiz her zaman devam edecek’’ ifadelerini kulandı.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren, Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerini ziyaret etti.

Çalışmalarını Köy ziyaretlerine ayıran Başkan Mengi Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerini ziyaret etti.  Vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Mengi Sorunların tespiti ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirterek, vatandaşları dinleyerek onların taleplerini yerine getirmeye ve imkânlar ölçüsünde önem sırasına göre bütün sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. 

Başkan Mengi Yaptığı açıklamada ‘’ Yola çıktığımız ilk günden bugüne yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugünümüzü de Yassıgüme, Suludere, Akyaka ve Çendik köylerimize ayırdık. Buralarda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yassıgüme köyümüzde yapımı devam eden sağlık evi ve yapımı tamamlanan Yassıgüme,  Suludere köylerimizdeki düğün salonlarında incelemelerde bulunduk. Yapılan ve  yapımı devam eden hükümetimizin yatırımlarını takip ediyoruz. Sorunların tespiti ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki; daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Hizmet üretmek için çalışıyoruz ve yapılması gereken de budur. Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Teşkilat olarak bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır.  Bu ziyaretlerimiz her zaman devam edecek’’ ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.