ERKEN SEÇİM STARTI EV ZİYARETLERİNDE ÇITAYI YÜKSELTTİ

SİYASET 20.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3916+ kez okundu.
 

ERKEN SEÇİM STARTI EV ZİYARETLERİNDE ÇITAYI YÜKSELTTİ

-AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, il merkezinde sürpriz ziyaret yaptığı Dursun ailesinde ilgi ile ağırlandı
Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağına söz veren AK Parti İl Başkanı Mengi, Dursun ailesinin sürpriz misafiri oldu. Menderes Mahallesinde yaşayan Dursun ailesinin evlerine konuk olan Başkan Mengi ev sakinleriyle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Başkan Mengi, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da sözlerini yerine getirerek, kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her hafta Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen, mahallerimizde teşkilatımız ile düzenli olarak ev toplantıları gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geliyor istişarelerde bulunuyoruz. Bizlerde bugün planımız dışına çıkarak habersiz geldiğimiz Dursun ailesinin evlerine konuk olduk. Kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı ziyaretlerimiz devam ettireceğiz’’ dedi. Ziyaretlerinden memnuiyetlerini dile getiren Dursun ailesi ilgilerinden dolayı Başkan Mengi’ye teşekkür etti. Başkan Mengi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde planlanmış toplantıya katılmak üzere Dursun ailesinin evinden ayrıldı  
-AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, il merkezinde sürpriz ziyaret yaptığı Dursun ailesinde ilgi ile ağırlandı

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağına söz veren AK Parti İl Başkanı Mengi, Dursun ailesinin sürpriz misafiri oldu. Menderes Mahallesinde yaşayan Dursun ailesinin evlerine konuk olan Başkan Mengi ev sakinleriyle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Başkan Mengi, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da sözlerini yerine getirerek, kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her hafta Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen, mahallerimizde teşkilatımız ile düzenli olarak ev toplantıları gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geliyor istişarelerde bulunuyoruz. Bizlerde bugün planımız dışına çıkarak habersiz geldiğimiz Dursun ailesinin evlerine konuk olduk. Kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı ziyaretlerimiz devam ettireceğiz’’ dedi.

Ziyaretlerinden memnuiyetlerini dile getiren Dursun ailesi ilgilerinden dolayı Başkan Mengi’ye teşekkür etti. Başkan Mengi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde planlanmış toplantıya katılmak üzere Dursun ailesinin evinden ayrıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.