JANDARMA EKİPLERİ, AİLE İÇİ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN EĞITIM VERİYOR

DÜNYA 30.05.2023 - 18:38, Güncelleme: 30.05.2023 - 18:38 3438+ kez okundu.
 

JANDARMA EKİPLERİ, AİLE İÇİ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN EĞITIM VERİYOR

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir
Son yılarda kenhlerin varoşlarında ve Kırsal kesimde aile içi şiddetin yoğunlaşması nedeni ile bunu önlemek ve bilgilendirmek amacı ile Jandarma ekipleri de sorumluluk bölgelerinde eğitim amaçlı çalışmalar yapmaktadır. Bayan Jandarma astsubayları ile yardımcı personeller ile çalışmarını kendi sorumluluk sahalarında sürdürmektedir.     Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince; Yeşilova İlçe J.K.lığı emrinde görevli (15) personele şiddetin tanımı, elektronik kelepçe, 6284 Sayılı Kanun ve 5395 Sayılı Kanun kapsamında bilgilendirme yapılmıştır. Salda Köyü ve Doğanbaba Köyü pazar yerinde (50) kadın/erkek vatandaşa KADES tanıtılıp, broşür dağıtılmıştır.  
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir

Son yılarda kenhlerin varoşlarında ve Kırsal kesimde aile içi şiddetin yoğunlaşması nedeni ile bunu önlemek ve bilgilendirmek amacı ile Jandarma ekipleri de sorumluluk bölgelerinde eğitim amaçlı çalışmalar yapmaktadır. Bayan Jandarma astsubayları ile yardımcı personeller ile çalışmarını kendi sorumluluk sahalarında sürdürmektedir.  
 
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince; Yeşilova İlçe J.K.lığı emrinde görevli (15) personele şiddetin tanımı, elektronik kelepçe, 6284 Sayılı Kanun ve 5395 Sayılı Kanun kapsamında bilgilendirme yapılmıştır. Salda Köyü ve Doğanbaba Köyü pazar yerinde (50) kadın/erkek vatandaşa KADES tanıtılıp, broşür dağıtılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.