JANDARMA'DAN TRAKTÖR VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM

DÜNYA 03.11.2023 - 17:04, Güncelleme: 03.11.2023 - 17:04 2597+ kez okundu.
 

JANDARMA'DAN TRAKTÖR VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM

Jandarma'nın vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 29 Ekim 2023 tarihinde Gölhisar İlçesine bağlı Yusufça Beldesi ve Çamköy Köyünde trafik güvenliğine yönelik eğitim faaliyeti icra edilmiştir. Eğitimde faaliyetinde Traktör sürücülerine; koruyucu çerçeve, tepe lambası, reflektör bulunmasının önemi, römorkların kullanımı, karayolunda emniyetli araç kullanma ve genel trafik kuralları konularında, Motosiklet sürücülerine; kask kullanımının önemi, görünürlüğü artırmak için reflektif yelek giyilmesi, güvenli sürüş teknikleri, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında, Trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla (600) vatandaşa trafik güvenliğine yönelik eğitim verilmiş, sürücülere (35) adet reflektif yelek, (35) adet kask, (100) adet reflektör ve broşür dağıtımı yapıldı.
Jandarma'nın vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 29 Ekim 2023 tarihinde Gölhisar İlçesine bağlı Yusufça Beldesi ve Çamköy Köyünde trafik güvenliğine yönelik eğitim faaliyeti icra edilmiştir.

Eğitimde faaliyetinde Traktör sürücülerine; koruyucu çerçeve, tepe lambası, reflektör bulunmasının önemi, römorkların kullanımı, karayolunda emniyetli araç kullanma ve genel trafik kuralları konularında, Motosiklet sürücülerine; kask kullanımının önemi, görünürlüğü artırmak için reflektif yelek giyilmesi, güvenli sürüş teknikleri, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında, Trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla (600) vatandaşa trafik güvenliğine yönelik eğitim verilmiş, sürücülere (35) adet reflektif yelek, (35) adet kask, (100) adet reflektör ve broşür dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.