Milletvekili Akbulut: Bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır?

DÜNYA 03.01.2024 - 22:43, Güncelleme: 03.01.2024 - 22:43 3109+ kez okundu.
 

Milletvekili Akbulut: Bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır?

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya hakkında açıklamalarda bulundu.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya hakkında açıklamalarda bulundu. Görevlendirme için Hüseyin Çetinkaya’nın seçilmesi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesini isteyen Milletvekili Akbulut, “Hem Sayın Valimize hem de Milli Eğitim Müdürüne tüm kamuoyunun huzurunda sormak istiyorum; bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır?” çıkışında bulundu. “Bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır? İlimizdeki eğitim çıtasını belli bir seviyeye yükseltmiş midir?” Milletvekili Akbulut, görüntülü açıklamasında şöyle konuştu: “Çok saygıdeğer Burdurlu hemşerilerim kamuoyunun dikkatini bir konuya çekmek istiyorum. Biliyorsunuz Hüseyin Çetinkaya’ya diye Milli Eğitim Müdürlüğünde bir memurumuz var. Sürekli bir göreve geliyor, göreve geliyor çekiliyor ve şimdiki aldığımız haberlere göre de Öğretmen Evine müdür olarak atanmış. Hem Sayın Valimize hem de Milli Eğitim Müdürüne tüm kamuoyunun huzurunda sormak istiyorum; bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır? İlimizdeki eğitim çıtasını belli bir seviyeye yükseltmiş midir? Belli bir başarıları varmış mıdır çünkü biliyorsunuz Burdur olarak bizler geçmişte eğitimde muazzam derecede başarılı işler yapmışızdır ama son 10-15 yıldır özellikle hep aşağıya doğru inen bir ivmemiz vardı. “Sürekli bir ödüllendirme çabası vardır” Hüseyin Çetinkaya isimli memurumuzun bu başarısızlıkta bir payı var mıdır, yok mudur veyahut bir başarı elde etmiştir de bizlerin mi haberi yoktur. Sürekli bir ödüllendirme çabası vardır. Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bu atamanın hangi gerekçeyle yapıldığını, başka bir isim bulunup bulunamadığını açıklamasını bekliyorum çünkü ben bunu çok iyi biliyorum ki Milli Eğitim Müdürlüğümüzün içerisinde gerçekten de liyakat sahibi, bu işi ehliyle yapabilecek birçok isim varken neden ısrarla daha önce birçok kez görevden alınmış bir isim, böyle bir göreve getirilmiştir. Bunu tüm kamuoyunun önünde soruyorum ki, tüm kamuoyuna açıklamalarını bekliyorum. Teşekkür ediyorum.”
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan İHH Burdur Şube Başkanı Hüseyin Çetinkaya hakkında açıklamalarda bulundu. Görevlendirme için Hüseyin Çetinkaya’nın seçilmesi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesini isteyen Milletvekili Akbulut, “Hem Sayın Valimize hem de Milli Eğitim Müdürüne tüm kamuoyunun huzurunda sormak istiyorum; bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır?” çıkışında bulundu.

“Bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır? İlimizdeki eğitim çıtasını belli bir seviyeye yükseltmiş midir?”
Milletvekili Akbulut, görüntülü açıklamasında şöyle konuştu: “Çok saygıdeğer Burdurlu hemşerilerim kamuoyunun dikkatini bir konuya çekmek istiyorum. Biliyorsunuz Hüseyin Çetinkaya’ya diye Milli Eğitim Müdürlüğünde bir memurumuz var. Sürekli bir göreve geliyor, göreve geliyor çekiliyor ve şimdiki aldığımız haberlere göre de Öğretmen Evine müdür olarak atanmış. Hem Sayın Valimize hem de Milli Eğitim Müdürüne tüm kamuoyunun huzurunda sormak istiyorum; bu beyefendinin ne gibi bir özelliği vardır? İlimizdeki eğitim çıtasını belli bir seviyeye yükseltmiş midir? Belli bir başarıları varmış mıdır çünkü biliyorsunuz Burdur olarak bizler geçmişte eğitimde muazzam derecede başarılı işler yapmışızdır ama son 10-15 yıldır özellikle hep aşağıya doğru inen bir ivmemiz vardı.

“Sürekli bir ödüllendirme çabası vardır”
Hüseyin Çetinkaya isimli memurumuzun bu başarısızlıkta bir payı var mıdır, yok mudur veyahut bir başarı elde etmiştir de bizlerin mi haberi yoktur. Sürekli bir ödüllendirme çabası vardır. Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bu atamanın hangi gerekçeyle yapıldığını, başka bir isim bulunup bulunamadığını açıklamasını bekliyorum çünkü ben bunu çok iyi biliyorum ki Milli Eğitim Müdürlüğümüzün içerisinde gerçekten de liyakat sahibi, bu işi ehliyle yapabilecek birçok isim varken neden ısrarla daha önce birçok kez görevden alınmış bir isim, böyle bir göreve getirilmiştir. Bunu tüm kamuoyunun önünde soruyorum ki, tüm kamuoyuna açıklamalarını bekliyorum. Teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.