SUÇA KARIŞAN DÜZENSİZ GÖÇMEN TUTUKLANDI

DÜNYA 06.10.2023 - 20:52, Güncelleme: 06.10.2023 - 20:57 6915+ kez okundu.
 

SUÇA KARIŞAN DÜZENSİZ GÖÇMEN TUTUKLANDI

Burdur’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yakalanan 26 düzensiz göçmenden suça karışan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandama tarafından İl genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göç ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.   Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 01.09.2023-30.09.2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan (17) çalışmada yakalanarak hakkında adli/idari işlem yapılan (26) yabancı uyruklu şahıstan (1)‘i tutuklanmış (25)’i ise idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir.      Müdahale edilen olaylarda;      -  (11) Suriye Uyruklu şahsın Yol İzin Belgesi Olmadan Seyahat ettiği tespit edilerek, şahıslara toplamda (31.504) TL idari para cezası uygulanmış, kayıtlı oldukları ile gitmeleri hususunda Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile gerekli koordine kurularak tebliğ yapılmıştır.     - (12) Suriye Uyruklu ve (1) Ukrayna Uyruklu şahsın Ülkemizde kayıtsız Yasadışı olarak bulunduğu tespit edilerek, şahıslar idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir.      - (1) Afganistan Uyruklu şahsın Ülkemize Yasadışı Giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şahsa (14.410) TL idari para cezası uygulanarak, şahıs Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmiştir.      - Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, (132) Düzensiz Göçmenin Burdur Göç İdaresi Müdürlüğünce yapılan işlemlerine müteakip İstanbul, Antalya ve Aydın Geri Gönderme Merkezlerine sevkleri sağlanmıştır.
Burdur’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yakalanan 26 düzensiz göçmenden suça karışan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandama tarafından İl genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göç ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.
 
Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 01.09.2023-30.09.2023 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapılan (17) çalışmada yakalanarak hakkında adli/idari işlem yapılan (26) yabancı uyruklu şahıstan (1)‘i tutuklanmış (25)’i ise idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir.
    
Müdahale edilen olaylarda; 
    -  (11) Suriye Uyruklu şahsın Yol İzin Belgesi Olmadan Seyahat ettiği tespit edilerek, şahıslara toplamda (31.504) TL idari para cezası uygulanmış, kayıtlı oldukları ile gitmeleri hususunda Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile gerekli koordine kurularak tebliğ yapılmıştır.
    - (12) Suriye Uyruklu ve (1) Ukrayna Uyruklu şahsın Ülkemizde kayıtsız Yasadışı olarak bulunduğu tespit edilerek, şahıslar idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir. 
    - (1) Afganistan Uyruklu şahsın Ülkemize Yasadışı Giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şahsa (14.410) TL idari para cezası uygulanarak, şahıs Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmiştir. 
    - Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, (132) Düzensiz Göçmenin Burdur Göç İdaresi Müdürlüğünce yapılan işlemlerine müteakip İstanbul, Antalya ve Aydın Geri Gönderme Merkezlerine sevkleri sağlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.