BAŞKAN ÖZEL, ARAZİ YANGINLARINA KARŞI UYARDI

DİĞER 18.07.2023 - 10:48, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:48 3542+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZEL, ARAZİ YANGINLARINA KARŞI UYARDI

Bucak ilçesi Deliktaş mevkiinde çıkan arazi yangını sebebiyle yaklaşık 200 dekar arazi zarar görmüş, saman balyaları tamamen yandı.
Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal Özel, yanan alanları yerinde tespit ederek, itfaiye ve orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile koordineli şekilde yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Başkan Özel,  "Yangında zarar gören arazi sahipleri olan çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah daha büyük beterinden korumasını temenni ederiz." dedi. Hasat sezonunda çiftçiler başta olmak üzere tüm vatandaşları uyaran Başkan Bilal Özel, “Arazi yangınlarına karşı herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum. 1 yıllık emeklerimiz, çabalarımız heba olmasın. Lütfen bu aylarda daha dikkatli olalım”ifadelerini kullandı.  
Bucak ilçesi Deliktaş mevkiinde çıkan arazi yangını sebebiyle yaklaşık 200 dekar arazi zarar görmüş, saman balyaları tamamen yandı.

Bucak Ziraat Odası Başkanımız Bilal Özel, yanan alanları yerinde tespit ederek, itfaiye ve orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler ile koordineli şekilde yangın söndürme çalışmalarına katıldı.
Başkan Özel,  "Yangında zarar gören arazi sahipleri olan çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah daha büyük beterinden korumasını temenni ederiz." dedi.

Hasat sezonunda çiftçiler başta olmak üzere tüm vatandaşları uyaran Başkan Bilal Özel, “Arazi yangınlarına karşı herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum. 1 yıllık emeklerimiz, çabalarımız heba olmasın. Lütfen bu aylarda daha dikkatli olalım”ifadelerini kullandı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.