Merakla Beklenen Chery Tiggo 4 Pro'nun Fiyatı Belli Oldu

DÜNYA 04.05.2024 - 21:17, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:17 1895 kez okundu.
 

Merakla Beklenen Chery Tiggo 4 Pro'nun Fiyatı Belli Oldu

B SUV sekmeninin merakla beklenen modellerinden Chery Tiggo4 Pro, fiyat etiketini açıkladı.
Kendi sekmeninde bu fiyat aralığında başka otomobil bulmak neredeyse imkansız! Çinli araç modeli Türkiye'de adeta bir bomba etkisi yaratmaya hazırlanıyor. Piyasaya çıkmasıyla otomobil satın almayı düşünenlerin kararını etkilemesi beklenen Tiggo4 Pro, uygun fiyatıyla bu segmentte araç almayı düşünenlerin dikkatini çekiyor.Tiggo4 Pro'nun Teknik Özellikleri Güçlü ve Verimli Motor: 1.5T ve 1.6T motor seçenekleri ile sunulan Tiggo4 Pro, hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından öne çıkıyor. Geniş ve Konforlu Kabin: Ferah iç hacmi ve konforlu koltukları ile Tiggo4 Pro, uzun yolculuklarda da keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Geniş bir yelpazede sunulan donanım seçenekleri ile Tiggo4 Pro, her ihtiyaca ve bütçeye uygun bir alternatif sunuyor. Modern Tasarım: Şık ve modern tasarımı ile Tiggo4 Pro, şehirde de göz kamaştırıyor. esli Komut Özelliği: Gelişen teknolojiyle beraber sürücüler yolculuk esnasında araçla ilgili işlevleri sesli komutla kontrol etmeyi tercih ediyor. Sadece uygun özelliklere sahip bir akıllı araç sürüş anında pratiklik sağlayabiliyor. Tiggo 4 Pro, modern tasarımı akıllı teknolojiyle birleştiriyor. Chrey Tiggo 4 Pro Fiyatı: 800-900.000 TL aralığındaki başlangıç paketiyle satışa sunulacak olan Tiggo4 Pro, B SUV segmentinde adeta bir bomba etkisi yaratmaya hazırlanıyor.
B SUV sekmeninin merakla beklenen modellerinden Chery Tiggo4 Pro, fiyat etiketini açıkladı.

Kendi sekmeninde bu fiyat aralığında başka otomobil bulmak neredeyse imkansız! Çinli araç modeli Türkiye'de adeta bir bomba etkisi yaratmaya hazırlanıyor.
Piyasaya çıkmasıyla otomobil satın almayı düşünenlerin kararını etkilemesi beklenen Tiggo4 Pro, uygun fiyatıyla bu segmentte araç almayı düşünenlerin dikkatini çekiyor.Tiggo4 Pro'nun Teknik Özellikleri

Güçlü ve Verimli Motor:

1.5T ve 1.6T motor seçenekleri ile sunulan Tiggo4 Pro, hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından öne çıkıyor.
Geniş ve Konforlu Kabin:

Ferah iç hacmi ve konforlu koltukları ile Tiggo4 Pro, uzun yolculuklarda da keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.
Geniş bir yelpazede sunulan donanım seçenekleri ile Tiggo4 Pro, her ihtiyaca ve bütçeye uygun bir alternatif sunuyor.
Modern Tasarım:

Şık ve modern tasarımı ile Tiggo4 Pro, şehirde de göz kamaştırıyor.
esli Komut Özelliği:

Gelişen teknolojiyle beraber sürücüler yolculuk esnasında araçla ilgili işlevleri sesli komutla kontrol etmeyi tercih ediyor. Sadece uygun özelliklere sahip bir akıllı araç sürüş anında pratiklik sağlayabiliyor. Tiggo 4 Pro, modern tasarımı akıllı teknolojiyle birleştiriyor.
Chrey Tiggo 4 Pro Fiyatı:

800-900.000 TL aralığındaki başlangıç paketiyle satışa sunulacak olan Tiggo4 Pro, B SUV segmentinde adeta bir bomba etkisi yaratmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.