BAŞKAN SOKAK HAYVANLARINA GIDA TAKVİYESİ YAPTI

YAŞAM 09.01.2019 - 15:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4135+ kez okundu.
 

BAŞKAN SOKAK HAYVANLARINA GIDA TAKVİYESİ YAPTI

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, soğuk havalarda sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Alyazma Orman İçi Piknik alanında yaşayan sokak hayvanlarına mama ve ekmek bıraktı.
İlimizde son günlerde meydana gelen kar yağışı ve beraberinde getirdiği dondurucu hava şartlarında, yiyecek bulmada zorlanan sokak hayvanlarının yaşam hakkını gözeten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye personeli ile birlikte, Alyazma Orman İçi Piknik alanında yaşayan sokak hayvanlarına yiyecek takviyesinde bulundu. Başkan Ercengiz, konu ya ilişkin yaptığı açıklamada "Toplumlar geliştikçe dünya yüzündeki bütün canlılarla insanoğlu barışık yaşamayı kendisine şiar edinmiş. Bu dünyayı paylaştığımız tüm hayvanlara yaşama hakkını teslim etmek zorundayız. Siz de çevrenizdeki sahipsiz hayvanlara sahip çıkabilir, en azından bu soğuk hava şartlarında doğaya yiyecek ve mama bırakarak onların aç kalmasının önüne geçebilirsiniz” diye konuştu.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, soğuk havalarda sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Alyazma Orman İçi Piknik alanında yaşayan sokak hayvanlarına mama ve ekmek bıraktı.

İlimizde son günlerde meydana gelen kar yağışı ve beraberinde getirdiği dondurucu hava şartlarında, yiyecek bulmada zorlanan sokak hayvanlarının yaşam hakkını gözeten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye personeli ile birlikte, Alyazma Orman İçi Piknik alanında yaşayan sokak hayvanlarına yiyecek takviyesinde bulundu.

Başkan Ercengiz, konu ya ilişkin yaptığı açıklamada "Toplumlar geliştikçe dünya yüzündeki bütün canlılarla insanoğlu barışık yaşamayı kendisine şiar edinmiş. Bu dünyayı paylaştığımız tüm hayvanlara yaşama hakkını teslim etmek zorundayız. Siz de çevrenizdeki sahipsiz hayvanlara sahip çıkabilir, en azından bu soğuk hava şartlarında doğaya yiyecek ve mama bırakarak onların aç kalmasının önüne geçebilirsiniz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.