BORSA SEÇİMLERİNDE MARATONU Ö.FARUK GÜNDÜZALP TAMAMLADI

YAŞAM 15.04.2018 - 18:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3620+ kez okundu.
 

BORSA SEÇİMLERİNDE MARATONU Ö.FARUK GÜNDÜZALP TAMAMLADI

Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde aday olan Yılmaz Başar, Baki Varol ve Ömer Faruk Gündüzalp’e üyeler tarafından verilen oylarla Gündüzalp seçim maratonunu tamamladı.
 Burdur Ticaret Borsası seçimleri bir aylık hazırlık safhasının ardından bu gün Ticaret Borsası tesisleri içinde kurulan sandıklarda sabah saat 09.00 da başladı odaya kayıtlı 383 üyeden 362’si oy kullanarak seçimlerin sonucunu belirledi. Yapılan oy tasnifi sonucunda; mevcut başkan Yılmaz Başar 81 oy aldı. Seçimlere katılan Ömer Faruk Gündüzalp ise 142 oy aldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı Borsa seçimlerinin Ömer Faruk Gündüzalp kazanırken, 3 oy eksikle seçimin ikinci galibi olan ise Baki Varol 139 oy alarak seçimlerden morali yükselerek ayrıldı.   Burdur Ticaret Borsası seçim sonuçlarını birlikte açıklama kararı alan Yılmaz Başar, Baki Varol, Ömer Faruk Gündüzalp, birlikte Burdur Ticaret Borsası girişine inerek burada bekleyen üyeler ve gazeteciler ile yönetimde yer alacak kişilere sonucu açıkladılar. Bundan sonra yola rakip olarak değil Burdur’un da içinde bulunduğu bölge menfaatleri için birlikte dostluk köprüsü kuracaklarını dile getirdiler. Açıklama sonrasında Baki Varol ekibi ile birlikte ayrılırken halef ve selef başkanlar Borsa Başkanlığına çıktılar.
Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde aday olan Yılmaz Başar, Baki Varol ve Ömer Faruk Gündüzalp’e üyeler tarafından verilen oylarla Gündüzalp seçim maratonunu tamamladı.

 Burdur Ticaret Borsası seçimleri bir aylık hazırlık safhasının ardından bu gün Ticaret Borsası tesisleri içinde kurulan sandıklarda sabah saat 09.00 da başladı odaya kayıtlı 383 üyeden 362’si oy kullanarak seçimlerin sonucunu belirledi. Yapılan oy tasnifi sonucunda; mevcut başkan Yılmaz Başar 81 oy aldı. Seçimlere katılan Ömer Faruk Gündüzalp ise 142 oy aldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı Borsa seçimlerinin Ömer Faruk Gündüzalp kazanırken, 3 oy eksikle seçimin ikinci galibi olan ise Baki Varol 139 oy alarak seçimlerden morali yükselerek ayrıldı.

  Burdur Ticaret Borsası seçim sonuçlarını birlikte açıklama kararı alan Yılmaz Başar, Baki Varol, Ömer Faruk Gündüzalp, birlikte Burdur Ticaret Borsası girişine inerek burada bekleyen üyeler ve gazeteciler ile yönetimde yer alacak kişilere sonucu açıkladılar. Bundan sonra yola rakip olarak değil Burdur’un da içinde bulunduğu bölge menfaatleri için birlikte dostluk köprüsü kuracaklarını dile getirdiler. Açıklama sonrasında Baki Varol ekibi ile birlikte ayrılırken halef ve selef başkanlar Borsa Başkanlığına çıktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.