BUCA BELEDİYESİ RAMAZAN PROGRAMINI İPTAL ETTİ

29.06.2016 - 16:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4430+ kez okundu.
 

BUCA BELEDİYESİ RAMAZAN PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Bucak Belediyesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı etkinliklerini iptal etti.
Bucak Belediyesi, 28 Haziran Salı akşamı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da meydana gelen, çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı sonuna dek devam edecek olan etkinliklerini iptal etme kararı aldı. Bu kapsamda 02 Temmuz 2016 Cumartesi  günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan Emre Ermiş Konseri ve Sinan Yağmur’la söyleşi programı iptal edildi.. Yaşanan terör saldırısını kınayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, ulus olarak tarifsiz bir acı yaşadıklarını belirterek, "Bu hain saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.” dedi.  
Bucak Belediyesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı etkinliklerini iptal etti.

Bucak Belediyesi, 28 Haziran Salı akşamı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da meydana gelen, çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı sonuna dek devam edecek olan etkinliklerini iptal etme kararı aldı.

Bu kapsamda 02 Temmuz 2016 Cumartesi  günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan Emre Ermiş Konseri ve Sinan Yağmur’la söyleşi programı iptal edildi..
Yaşanan terör saldırısını kınayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, ulus olarak tarifsiz bir acı yaşadıklarını belirterek, "Bu hain saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.