BUCAK OSB’YE 4.650 FİDAN DİKİLDİ

GÜNDEM 27.04.2017 - 17:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3949+ kez okundu.
 

BUCAK OSB’YE 4.650 FİDAN DİKİLDİ

Vali Şerif Yılmaz, Bucak OSB içerindeki ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyerek fidan dikti
Bucak OSB toplantısı için ilçeye gelen Vali Yılmaz, toplantı öncesi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte OSB içerisinde ağaç dikimi yaptı.  Orman Bölge Müdürlüğü destekleri ile başlatılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yılmaz, çalışmalar dolayısıyla Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür etti.  Fidan dikimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şerif Yılmaz; Bucak OSB içerisinde ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili bu programı aslında Ormancılık Haftasında yapacaktık. Hava şartları müsait olmadığı için bugüne kaldı. Orman bölge Müdürümüze Bucak OSB ağaçlandırma çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar OSB içerisine 4 bin 650 adet fidan dikildi. Burdur 2. OSB toplantısından buraya geldim, orada da yine aynı şekilde Orman Bölge Müdürlüğümüzün destekleri sayesinde değişik türden ağaçları 2. OSB içerisine dikmeye başladık. Yeşil alanlarımızı oluşturmaya çalışıyoruz, baktığınız zaman yaşanabilir Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulmasının gayreti içerisindeyiz. O nedenle sembolik olarak bizde bir ağaç dikmiş olduk. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Ağaç dikimi sonrası Bucak Orman İşletme Müdürü tarafından Vali Yılmaz’a günün anısına nostaljik radyo ve anmalık takdim edildi.  
Vali Şerif Yılmaz, Bucak OSB içerindeki ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyerek fidan dikti

Bucak OSB toplantısı için ilçeye gelen Vali Yılmaz, toplantı öncesi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte OSB içerisinde ağaç dikimi yaptı. 

Orman Bölge Müdürlüğü destekleri ile başlatılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yılmaz, çalışmalar dolayısıyla Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür etti. 

Fidan dikimi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Şerif Yılmaz;

Bucak OSB içerisinde ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili bu programı aslında Ormancılık Haftasında yapacaktık. Hava şartları müsait olmadığı için bugüne kaldı. Orman bölge Müdürümüze Bucak OSB ağaçlandırma çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar OSB içerisine 4 bin 650 adet fidan dikildi. Burdur 2. OSB toplantısından buraya geldim, orada da yine aynı şekilde Orman Bölge Müdürlüğümüzün destekleri sayesinde değişik türden ağaçları 2. OSB içerisine dikmeye başladık. Yeşil alanlarımızı oluşturmaya çalışıyoruz, baktığınız zaman yaşanabilir Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulmasının gayreti içerisindeyiz. O nedenle sembolik olarak bizde bir ağaç dikmiş olduk. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Ağaç dikimi sonrası Bucak Orman İşletme Müdürü tarafından Vali Yılmaz’a günün anısına nostaljik radyo ve anmalık takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.