BURDUR BELEDİYESİ 67 PARK BAHÇELERE İŞÇİ ALACAK

GÜNDEM 16.06.2023 - 15:24, Güncelleme: 16.06.2023 - 15:24 4260+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ 67 PARK BAHÇELERE İŞÇİ ALACAK

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 67 personel alımı için kuralar çekildi.
İŞKUR üzerinden Kamu dışı kamu işçi alımından ilan yayınlayan Burdur Belediyesinde görevlendirilmek üzere Burdur Merkezde ikamet eden 2'si engelli olmak şartıyla 67 personel alımı yapacak. İşe alımı yapılacak olan personel 10 Temmuz 2023 tarihleri ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan adaylar, 20-21 Haziran tarihlerinde saat 09.00’da Burdur Belediyesi Sultandere Hizmet Kampüsünde sözlü mülakat sınavına alınacak. Komisyon tarafından yapılacak sözlü mülakat sınavını geçen adaylar, işe girmeye hak kazanacak.
Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 67 personel alımı için kuralar çekildi.

İŞKUR üzerinden Kamu dışı kamu işçi alımından ilan yayınlayan Burdur Belediyesinde görevlendirilmek üzere Burdur Merkezde ikamet eden 2'si engelli olmak şartıyla 67 personel alımı yapacak. İşe alımı yapılacak olan personel 10 Temmuz 2023 tarihleri ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında çalıştırılacak.

Kurada ismi çıkan adaylar, 20-21 Haziran tarihlerinde saat 09.00’da Burdur Belediyesi Sultandere Hizmet Kampüsünde sözlü mülakat sınavına alınacak. Komisyon tarafından yapılacak sözlü mülakat sınavını geçen adaylar, işe girmeye hak kazanacak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.