BURDUR’DA KİTAPLAR SESSİZ OKUNDU

KÜLTÜR 29.03.2017 - 16:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4246+ kez okundu.
 

BURDUR’DA KİTAPLAR SESSİZ OKUNDU

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Proje Topluluğu ve İl Halk Kütüphane Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okuma farkındalığını geliştirmek amacıyla “Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenledi.
Kütüphaneler haftası nedeniyle Burdur Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet meydanında  araç ile ödünç kitap aracında vatandaşlara kitap verirken. Burdur Mehmet Akif Ersoy Öğrencileri ise Müzik eşliğinde çeşitli eserleri icra ettiler. Öte yandan Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr Kenan Demir’in katkılarıyla Eğitim Fakültesi 2/C ve 2/D öğrencileri ile Okul Öncesi Öğretmenliği 2 Sınıf birinci ve ikinci sınıf öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler 3 Sınıf Öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Öğrenciler şehir meydanına çıkan bütün yollarda kitap okuyarak yürüdüler. Vatandaşlar ise kitap okuyan ve müzik yapan öğrencileri ilgiyle dinleyerek seyrettiler. Çocuklar ellerindeki balonlarla oynarken Burdur Park ve Bahçeler Müdürlüğü elemanları da baharın geldiğini müjdeleyen çiçekleri Cumhuriyet parkına dikerek sanki baharın geldiğini insanlara müjdelediler. 
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Proje Topluluğu ve İl Halk Kütüphane Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okuma farkındalığını geliştirmek amacıyla “Sessiz Kitap Okuma etkinliği düzenledi.

Kütüphaneler haftası nedeniyle Burdur Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet meydanında  araç ile ödünç kitap aracında vatandaşlara kitap verirken. Burdur Mehmet Akif Ersoy Öğrencileri ise Müzik eşliğinde çeşitli eserleri icra ettiler. Öte yandan Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr Kenan Demir’in katkılarıyla Eğitim Fakültesi 2/C ve 2/D öğrencileri ile Okul Öncesi Öğretmenliği 2 Sınıf birinci ve ikinci sınıf öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler 3 Sınıf Öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Öğrenciler şehir meydanına çıkan bütün yollarda kitap okuyarak yürüdüler. Vatandaşlar ise kitap okuyan ve müzik yapan öğrencileri ilgiyle dinleyerek seyrettiler. Çocuklar ellerindeki balonlarla oynarken Burdur Park ve Bahçeler Müdürlüğü elemanları da baharın geldiğini müjdeleyen çiçekleri Cumhuriyet parkına dikerek sanki baharın geldiğini insanlara müjdelediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.