Burdur Milletvekili Akbulut: Öğretmenleri öğrencileriyle buluşturalım!

DÜNYA 08.05.2024 - 17:06, Güncelleme: 08.05.2024 - 17:06 2132 kez okundu.
 

Burdur Milletvekili Akbulut: Öğretmenleri öğrencileriyle buluşturalım!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Meydan meydan gezip, 100 bin öğretmen atayacağız diyenlerin sözlerini tutmasını istiyorlar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM Genel Kurulunda söz alarak, 100 bin öğretmen atama sözünü hatırlattı. Atanamayan öğretmenlerin artık atanmayan öğretmen olduklarını vurgulayan Milletvekili Akbulut, “Ne yazık ki derslerinde öğrencileriyle olması gereken öğretmenler bugün sosyal medyada eylem yapıyorlar. Ne istiyorlar; mülakatın kaldırılmasını istiyorlar. Ne istiyorlar; 14 Mayıs seçimleri öncesinde meydan meydan gezip, 100 bin öğretmen atayacağız diyenlerin sözlerini tutmasını istiyorlar. Artık atanamadıklarının değil, tamamen atanmayan öğretmen olduklarının hepsi farkındalar” dedi. Köy okullarının kapatılmasıyla gençler üretimden uzaklaştı Köylerden kentlere göçün ve gençlerin artık çiftçilik mesleğinden uzaklaşmasının en büyük sebebinin köy okullarının kapatılması olduğunu işaret eden Milletvekili Akbulut, “İşte Burdur’umuzda köylerimizi geziyoruz, dolaşıyoruz. Birçok köyümüzde ne yazık ki nüfus ortalaması çok yaşça büyük görünmektedir. Birçok genç arkadaş köylerden ve üretimden uzaklaşmaktadır. Bunun en büyük sebebi de köylerdeki okulların kapanmasıdır. Ne yazık ki köylerdeki çocuklar da öğretmenlerini bekliyor. Öğretmenler de öğrencilerini bekliyor. Bu zulme son verelim, atanmayan öğretmenleri atayalım diyorum” şeklinde konuştu.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Meydan meydan gezip, 100 bin öğretmen atayacağız diyenlerin sözlerini tutmasını istiyorlar” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM Genel Kurulunda söz alarak, 100 bin öğretmen atama sözünü hatırlattı. Atanamayan öğretmenlerin artık atanmayan öğretmen olduklarını vurgulayan Milletvekili Akbulut, “Ne yazık ki derslerinde öğrencileriyle olması gereken öğretmenler bugün sosyal medyada eylem yapıyorlar. Ne istiyorlar; mülakatın kaldırılmasını istiyorlar. Ne istiyorlar; 14 Mayıs seçimleri öncesinde meydan meydan gezip, 100 bin öğretmen atayacağız diyenlerin sözlerini tutmasını istiyorlar. Artık atanamadıklarının değil, tamamen atanmayan öğretmen olduklarının hepsi farkındalar” dedi.

Köy okullarının kapatılmasıyla gençler üretimden uzaklaştı
Köylerden kentlere göçün ve gençlerin artık çiftçilik mesleğinden uzaklaşmasının en büyük sebebinin köy okullarının kapatılması olduğunu işaret eden Milletvekili Akbulut, “İşte Burdur’umuzda köylerimizi geziyoruz, dolaşıyoruz. Birçok köyümüzde ne yazık ki nüfus ortalaması çok yaşça büyük görünmektedir. Birçok genç arkadaş köylerden ve üretimden uzaklaşmaktadır. Bunun en büyük sebebi de köylerdeki okulların kapanmasıdır. Ne yazık ki köylerdeki çocuklar da öğretmenlerini bekliyor. Öğretmenler de öğrencilerini bekliyor. Bu zulme son verelim, atanmayan öğretmenleri atayalım diyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.