BURDUR, TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR

TURİZM 14.04.2023 - 11:33, Güncelleme: 14.04.2023 - 11:33 3796+ kez okundu.
 

BURDUR, TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, Burdur da Yaşayan İnsan Hazinesi ve kültür değerleri konulu toplantı düzenlendi.
Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, düzenlenen toplantı da yaşayan insan ve kültür değerleri konuşunda katılımcılara bilgiler verildi. Bölgede önemli bir yere sahip olan Mehmet BEDEL, Burdur Yörük Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Alaattin KALKAN, Seyahat Acentaları, Antalya Rehberler Odası yetkilileri katılarak katkı koydu.   Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Burdur Müze Müdürlüğü ve TÜRSAB Denizli Bölge Temsil Kurulu temsilcilerinin katılımlarıyla Burdur Kültür Merkezi'nde “Turizm Destinasyon Çalışması” toplantısı düzenlendi. Burdur’da turizm sezonun yaklaşmasıyla birlikte devam eden altyapı sorunlarının çözülmesi için gerekli önlemlerin ivedilikle alınması konusunda planlamalar yapıldı. Burdur’da faaliyet gösteren seyahat acentaları, TÜRSAB temsilcileri ve Rehberler ile birlikte teknik tanıtım gezisi düzenlenmesine karar verildi.
Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, Burdur da Yaşayan İnsan Hazinesi ve kültür değerleri konulu toplantı düzenlendi.

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, düzenlenen toplantı da yaşayan insan ve kültür değerleri konuşunda katılımcılara bilgiler verildi. Bölgede önemli bir yere sahip olan Mehmet BEDEL, Burdur Yörük Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Alaattin KALKAN, Seyahat Acentaları, Antalya Rehberler Odası yetkilileri katılarak katkı koydu.  

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Burdur Müze Müdürlüğü ve TÜRSAB Denizli Bölge Temsil Kurulu temsilcilerinin katılımlarıyla Burdur Kültür Merkezi'nde “Turizm Destinasyon Çalışması” toplantısı düzenlendi.

Burdur’da turizm sezonun yaklaşmasıyla birlikte devam eden altyapı sorunlarının çözülmesi için gerekli önlemlerin ivedilikle alınması konusunda planlamalar yapıldı. Burdur’da faaliyet gösteren seyahat acentaları, TÜRSAB temsilcileri ve Rehberler ile birlikte teknik tanıtım gezisi düzenlenmesine karar verildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.