İSTİKLAL MARŞI’NIN TAMAMINI OKUYARAK MİLLİ FORMA KAZANDI

KÜLTÜR 12.03.2019 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4073+ kez okundu.
 

İSTİKLAL MARŞI’NIN TAMAMINI OKUYARAK MİLLİ FORMA KAZANDI

Burdur Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu 1- B sınıfı öğrencisi Ecrin Arslan okulunda “İstiklal Marşının”10 kıtasını okudu ve okul yöneticileri tarafından milli forma hediye edildi.
  Burdur Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencisi olan Ercan ve Fatma Arslan’ın tek kızı Ecrin Arslan, okulunda 1’inci sınıflar arasında yapılan yarışmada en iyi şekilde okuyarak aldığı derece ile birinci seçildi. İstiklal marşının Türkiye Büyük Millet Meclis’inde kabul edilişinin 98 yılı nedeniyle de okul idaresi tarafından milli forma ile ödüllendirildi. Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu müdür ve idarecileri İstiklal Marşının Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 98 yılı nedeniyle “İstiklal Marşı” okuma yarışmasında 10 kıta olan marşı eksiksiz olarak okuyan Ecrin Arslan  Anne ve Babasının da olduğu törenle ödüllerini kendisine verdiler. Okul idarecileri Ecrin Arslan’ın Ailesi ile paylaşırken, okullarında böyle başarılı bir öğrenci olduğu için şanslı olduklarını ifade ettiler. Ecrin ileri ki yıllarda arkadaşlarına da örnek olacağını belirttiler.   
Burdur Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu 1- B sınıfı öğrencisi Ecrin Arslan okulunda “İstiklal Marşının”10 kıtasını okudu ve okul yöneticileri tarafından milli forma hediye edildi.

  Burdur Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencisi olan Ercan ve Fatma Arslan’ın tek kızı Ecrin Arslan, okulunda 1’inci sınıflar arasında yapılan yarışmada en iyi şekilde okuyarak aldığı derece ile birinci seçildi. İstiklal marşının Türkiye Büyük Millet Meclis’inde kabul edilişinin 98 yılı nedeniyle de okul idaresi tarafından milli forma ile ödüllendirildi.

Altınterim Solmaz İlköğretim Okulu müdür ve idarecileri İstiklal Marşının Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 98 yılı nedeniyle “İstiklal Marşı” okuma yarışmasında 10 kıta olan marşı eksiksiz olarak okuyan Ecrin Arslan  Anne ve Babasının da olduğu törenle ödüllerini kendisine verdiler.

Okul idarecileri Ecrin Arslan’ın Ailesi ile paylaşırken, okullarında böyle başarılı bir öğrenci olduğu için şanslı olduklarını ifade ettiler. Ecrin ileri ki yıllarda arkadaşlarına da örnek olacağını belirttiler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.