SANATÇI AKBAŞ YAZA DAMGA VURACAK

DİĞER 02.07.2023 - 15:07, Güncelleme: 02.07.2023 - 15:07 3826+ kez okundu.
 

SANATÇI AKBAŞ YAZA DAMGA VURACAK

Rol aldığı Yeşilçam filmleri ve müzik hocalarından aldığı derslerle bir döneme damga vuran Sinan Akbaş,2 şarkılık singlesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Sanatçı Sinan Akbaş, Yüksel Arslan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Nereye Gidiyorsun’, ve ‘Bakışına Yandım’ isimli 2 şarkılık singlesinin çalışmasını bitirdi. Şarkılarının önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardaki yerini alacağını belirten Sinan Akbaş,’Çok başarılı bir çalışma oldu. Şarkılarım yaza damga vuracak. Uzun bir aradan sonra  yeniden sanat dünyasına dönmenin mutluluğunu yaşıyorum’dedi. Akbaş, yıllar önce yaptığı TV programlarıyla da büyük çıkış yakalamıştı. Sanatçı, okullarda müzik üzerine konferanslar verdi, müzik dünyasına yeni isimler kazandırdı.  
Rol aldığı Yeşilçam filmleri ve müzik hocalarından aldığı derslerle bir döneme damga vuran Sinan Akbaş,2 şarkılık singlesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Sanatçı Sinan Akbaş, Yüksel Arslan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Nereye Gidiyorsun’, ve ‘Bakışına Yandım’ isimli 2 şarkılık singlesinin çalışmasını bitirdi. Şarkılarının önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardaki yerini alacağını belirten Sinan Akbaş,’Çok başarılı bir çalışma oldu. Şarkılarım yaza damga vuracak. Uzun bir aradan sonra  yeniden sanat dünyasına dönmenin mutluluğunu yaşıyorum’dedi.

Akbaş, yıllar önce yaptığı TV programlarıyla da büyük çıkış yakalamıştı. Sanatçı, okullarda müzik üzerine konferanslar verdi, müzik dünyasına yeni isimler kazandırdı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.