Bakan Yardımcısı Gümen'e MAKÜ Spor forması

DÜNYA 19.10.2023 - 23:07, Güncelleme: 19.10.2023 - 23:07 5650+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Gümen'e MAKÜ Spor forması

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'in Burdur ziyaret programı yoğun geçti
. Şehre bir dizi ziyaretler ve etkinliklere katılmak için gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e bir de Burdur MAKÜ Spor forması hediye edildi. Tarım ve Orman  Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, memleketi Burdur'a yaptığı ziyaretlerinde, yoğun ilgiyle karşılaştı. Burdur doğumlu Prof. Dr. Ahmet Gümen'in Burdur programı ise oldukça yoğun geçti. Ziyaret programları kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ndeki etkinliğe katılmak üzere alana geçen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e süpriz bir hediye de takdim edildi. Burdur MAKÜ Spor Kulübü Başkanı Cihat Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Alaettin Kalkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor'un yeni sezon formasını armağan etti. 15 numaralı formayla hatıra fotoğrafı çekilen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor Kulübü yöneticileri Cihat Çavuşoğlu, Alaettin Kalkan ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve önceki dönemler Milletvekili Bayram Özçelik'te eşlik etti. 17 Ekim 2023'te İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun RİVA Tesisleri'nde yapılan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimleri'nde rakibi belirlenen Burdur MAKÜ Spor, 31 Ekim 2023'te Ankara'da saat 14:00'te Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. Bu vesile ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor'un konaklama taleplerini ve Ankara'da oynanacak olan maça davetlerini kendilerine ileten Kulüp Başkanı Cihat Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Alaettin Kalkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Gümen'den olumlu cevap aldılar.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'in Burdur ziyaret programı yoğun geçti

. Şehre bir dizi ziyaretler ve etkinliklere katılmak için gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e bir de Burdur MAKÜ Spor forması hediye edildi.
Tarım ve Orman  Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, memleketi Burdur'a yaptığı ziyaretlerinde, yoğun ilgiyle karşılaştı. Burdur doğumlu Prof. Dr. Ahmet Gümen'in Burdur programı ise oldukça yoğun geçti.

Ziyaret programları kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ndeki etkinliğe katılmak üzere alana geçen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e süpriz bir hediye de takdim edildi. Burdur MAKÜ Spor Kulübü Başkanı Cihat Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Alaettin Kalkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor'un yeni sezon formasını armağan etti. 15 numaralı formayla hatıra fotoğrafı çekilen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor Kulübü yöneticileri Cihat Çavuşoğlu, Alaettin Kalkan ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve önceki dönemler Milletvekili Bayram Özçelik'te eşlik etti.

17 Ekim 2023'te İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun RİVA Tesisleri'nde yapılan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimleri'nde rakibi belirlenen Burdur MAKÜ Spor, 31 Ekim 2023'te Ankara'da saat 14:00'te Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. Bu vesile ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'e Burdur MAKÜ Spor'un konaklama taleplerini ve Ankara'da oynanacak olan maça davetlerini kendilerine ileten Kulüp Başkanı Cihat Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Alaettin Kalkan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Gümen'den olumlu cevap aldılar.

Habere ifade bırak !
ERCAN ARSLAN (İMTİYAZ SAHİBİ)
ERCAN ARSLAN (İMTİYAZ SAHİBİ)
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.