BUCAK BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ VE PERSONELİNE İNDİRİM MÜJDESİ

YAŞAM 25.04.2016 - 18:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4579+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ VE PERSONELİNE İNDİRİM MÜJDESİ

Bucak Belediyesi ile Lider Hastanesi arasında imzalanan protokol gereğince bütün personel ve yakınları indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak
Bucak Belediyesi ile Lider Hastanesi arasında imzalanan protokol gereğince Bucak Belediyesi’nin tüm Belediye Meclis üyeleri, memurları, işçileri,  taşeron çalışanları      ve onların 1. derece yakınları (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuklar) olmak üzere imza altına alındı personel ve yakınları ile Bucak Belediyesi Meclis Üyeleri memurlar da Lider Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.   Bucak Belediyesi ile İlçe de Sağlık Hizmeti veren Özel Lider Hastanesi arasında İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Lider Hastanesi ile imzaladığımız protokol ile Belediyemizin tüm Belediye Meclis üyeleri, memurları, işçileri,  taşeron çalışanları  ve onların 1 .derece yakınları (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuklar) sadece SGK Katılım Payı olan 12 Tl’ye  muayene  ve tahlillerini Lider Hastanesinde yaptırabilecek” dedi. Başkan Mutlu, “Bununla birlikte Belediye personelimiz  MR’dan %50 indirimli, yatan hasta ve ameliyatlardan da %30 indirimli bir şekilde yararlanabilecek. Biz çalışanlarımızın sağlığını da düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.  
Bucak Belediyesi ile Lider Hastanesi arasında imzalanan protokol gereğince bütün personel ve yakınları indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak

Bucak Belediyesi ile Lider Hastanesi arasında imzalanan protokol gereğince Bucak Belediyesi’nin tüm Belediye Meclis üyeleri, memurları, işçileri,  taşeron çalışanları      ve onların 1. derece yakınları (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuklar) olmak üzere imza altına alındı personel ve yakınları ile Bucak Belediyesi Meclis Üyeleri memurlar da Lider Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

 

Bucak Belediyesi ile İlçe de Sağlık Hizmeti veren Özel Lider Hastanesi arasında İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Lider Hastanesi ile imzaladığımız protokol ile Belediyemizin tüm Belediye Meclis üyeleri, memurları, işçileri,  taşeron çalışanları  ve onların 1 .derece yakınları (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuklar) sadece SGK Katılım Payı olan 12 Tl’ye  muayene  ve tahlillerini Lider Hastanesinde yaptırabilecek” dedi. Başkan Mutlu, “Bununla birlikte Belediye personelimiz  MR’dan %50 indirimli, yatan hasta ve ameliyatlardan da %30 indirimli bir şekilde yararlanabilecek. Biz çalışanlarımızın sağlığını da düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.