BURDUR BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

YAŞAM 26.04.2023 - 10:44, Güncelleme: 26.04.2023 - 10:44 3133+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirilirken Burdur Belediyesi de hayata geçirdiği projelerle 2 ödül birden ödül aldı.
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirilirken Burdur Belediyesi de hayata geçirdiği projelerle 2 ödül birden aldı. Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin niteliğinin artırılması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi, belediye projelerinin desteklenmesi ve başarılı belediye başkanlarının da teşvik edilmesini sağlayan 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ‘EN’leri ödüllendirildi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı katıldı. Burdur Belediyesi’ni temsilen ise Meclis Üyesi Atam Gülcü katıldı. Belediyelerin yaptığı özgün projelerin desteklenmesi ve tanıtılması amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda, Burdur Belediyesi 5 kategoride toplam 5 proje ile başvuru yaparken 2 ödül birden aldı. Yarışma sonucunda İyi yönetim halkla ilişkiler çalışmaları kategorisinde “Gönülden Gönüle Mobil Uygulama Projesi”, Peyzaj, planlama, tasarım ve uygulama projeleri kategorisinde “Demokrasi Parkı Düzenlemesi” ödülüne layık görüldü.  
Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirilirken Burdur Belediyesi de hayata geçirdiği projelerle 2 ödül birden ödül aldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirilirken Burdur Belediyesi de hayata geçirdiği projelerle 2 ödül birden aldı.

Yerel yönetim anlayışının geliştirilmesi, belediye hizmetlerinin niteliğinin artırılması, kentlilik bilincinin güçlendirilmesi, belediye projelerinin desteklenmesi ve başarılı belediye başkanlarının da teşvik edilmesini sağlayan 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ‘EN’leri ödüllendirildi.

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı katıldı. Burdur Belediyesi’ni temsilen ise Meclis Üyesi Atam Gülcü katıldı.

Belediyelerin yaptığı özgün projelerin desteklenmesi ve tanıtılması amacıyla Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 8. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda, Burdur Belediyesi 5 kategoride toplam 5 proje ile başvuru yaparken 2 ödül birden aldı. Yarışma sonucunda İyi yönetim halkla ilişkiler çalışmaları kategorisinde “Gönülden Gönüle Mobil Uygulama Projesi”, Peyzaj, planlama, tasarım ve uygulama projeleri kategorisinde “Demokrasi Parkı Düzenlemesi” ödülüne layık görüldü.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.