Burdur’da bu fırında ramazan pidesi indirimli satılıyor

DÜNYA 12.03.2024 - 22:20, Güncelleme: 12.03.2024 - 22:20 2247+ kez okundu.
 

Burdur’da bu fırında ramazan pidesi indirimli satılıyor

Burdur’da yıllardır fırın işleten İlkay Öğütçü ramazan ayı boyunca pide de indirim yaptıklarını duyurdu.
Burdur’un eski fırınlarından olan Cumhuriyet Meydanında bulunan Şevval Ekmek Fırını hem kent kart kullanıcılarına hem de diğer vatandaşlara inisiyatif kullanarak ramazana özel fiyat uyguladı. 20 TL’lik susamlı pide için kent karttan iki ekmek parası yani 17 TL geçtiklerini anlatan İlkay Öğütçü, "Sade pide 15 TL çiftli pide 20 TL, susamlı pide 20 TL, yumurtalı pide 25 TL ama biz yumurtalı pideyi de 20 TL’den veriyoruz. Bir susamlı pideyi 2 ekmek yerine Kent karttan da geçiyoruz, insanları kırmıyorum. Amacımız vatandaşa bu ramazanda destek olmak. Herkese hayır ramazanlar diliyoruz" şeklinde konuştu.
Burdur’da yıllardır fırın işleten İlkay Öğütçü ramazan ayı boyunca pide de indirim yaptıklarını duyurdu.

Burdur’un eski fırınlarından olan Cumhuriyet Meydanında bulunan Şevval Ekmek Fırını hem kent kart kullanıcılarına hem de diğer vatandaşlara inisiyatif kullanarak ramazana özel fiyat uyguladı.
20 TL’lik susamlı pide için kent karttan iki ekmek parası yani 17 TL geçtiklerini anlatan İlkay Öğütçü, "Sade pide 15 TL çiftli pide 20 TL, susamlı pide 20 TL, yumurtalı pide 25 TL ama biz yumurtalı pideyi de 20 TL’den veriyoruz. Bir susamlı pideyi 2 ekmek yerine Kent karttan da geçiyoruz, insanları kırmıyorum. Amacımız vatandaşa bu ramazanda destek olmak. Herkese hayır ramazanlar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.