Daha da güzel Burdur için çalışmalara devam ediyorlar

DÜNYA 28.04.2024 - 22:19, Güncelleme: 28.04.2024 - 22:19 1680 kez okundu.
 

Daha da güzel Burdur için çalışmalara devam ediyorlar

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve ekibi, daha güzel bir Burdur için çalışmalarına devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, başkan yarımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaptı.Belediye Başkanı Ercengiz, hafta içi yoğun ziyaretler nedeniyle yeterli sıklıkta görüşemediği başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile dün bir araya gelerek verimli bir toplantı yaptı.Belediye Başkanı Ercengiz’in, başkan yardımcıları Hülya Eraslan, Ali Say, Mustafa Bozkurt ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapılarak; kısa orta ve uzun vadeli planlar masaya yatırıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, toplantı sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ekibi ile daha da güzel bir Burdur yaratmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve ekibi, daha güzel bir Burdur için çalışmalarına devam ediyor.


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, başkan yarımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaptı.Belediye Başkanı Ercengiz, hafta içi yoğun ziyaretler nedeniyle yeterli sıklıkta görüşemediği başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile dün bir araya gelerek verimli bir toplantı yaptı.Belediye Başkanı Ercengiz’in, başkan yardımcıları Hülya Eraslan, Ali Say, Mustafa Bozkurt ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapılarak; kısa orta ve uzun vadeli planlar masaya yatırıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, toplantı sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ekibi ile daha da güzel bir Burdur yaratmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.