DAMIZLIK BİRLİĞİ GENEL BAŞKANLIK YARIŞINDA BÖLGE BİRLİKTELİĞİ KAZANDI

GÜNDEM 05.12.2021 - 13:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3328+ kez okundu.
 

DAMIZLIK BİRLİĞİ GENEL BAŞKANLIK YARIŞINDA BÖLGE BİRLİKTELİĞİ KAZANDI

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanlığı seçimlerini yeniden kazanan Kamil Özcan seçime destek veren dostlarına teşekkür kahvaltısı verdi.
Ankara da geçmiş günlerde yapılan Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkanlığı için kendisi ile birlikte 4. Adaylı bir yarışı kazanarak 2’inci defa seçimleri kazanmıştı. Bölge illeri ve Burdur de görev yapan sivil toplum kuruluşları Burdur Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz, Milletvekilleri ve çevre illerin damızlık Birliği Başkanları ile Serenler Tepesi Varollar Restaurantta kahvaltı masasında bir araya geldi. Semimi bir hava da geçen kahvaltı da teşekkür konuşması yaptı. Daha önce yaşadığımız; Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkan Seçimlerinde yine çoğu burada bulunan dostlarım ile aynı heyecanı yaşadık ve seçimleri açık ara ile kazanmıştık. Bölgemiz illeri ve Burdur’un  desteği ile sonucu gerçekten ikinci kez dört adaylı bir seçim de dayanışma duygusunu özel olarak ben bizzat yaşadım. Ben burada ilimizin valisi Ali Arslantaş olmak üzere milletvekillerimize kadim dostlara herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum. Elbette ki bu başarının bir çekirdek kadrosu var. Isparta Burdur olarak biz bu çekirdek yol arkadaşlığını hiç bozmadık. Aynı şekilde dönt yıl önce de böylesine özel bir birliktelikle seçimlerde başarı sağladık. Yine bu dostlarımız burada Isparta Burdur Antalya ve özelindeki bu birlikteliği bozmadan devam ettirdik. Bizim bu takımımızı oluşturan Aydın ve kendimizin kadim dostları Şevket Aksöz ve Yüksel Güldalı gibi seçim stratejisi boyunca nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda yol gösteren birçok dava arkadaşlarımızın desteği oldu. Ben Isparta Damızlık Birliği’nin de Başkanı olan kadim dostumu izninizle buraya davet etmek ve ayrıca tebrik etmek istiyorum. Kendisi bizim yönetim kurulunda yanımızda görmek isteğimize karşı beni yazma diyerek öyle bir özveride de bulunarak feragat etti başka birini yazarak seçimlerin kaderini değiştirdik Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Merkez Birliği seçimlerinin bölge lehine kaderini değiştirdi. Kendisini bir kez daha sizlerin yanında tebrik ediyorum. “Kürsüye davet ederek kendisine özel olarak tebrik etti. Özcan seçimler sırasında ben bu duyguları ve desteği bir kez daha yaşadım. Burdur’un bu birlikteliğini sağlayan ve başarıyı yakalayan dostluk ve özverisini başka sahalarda da sürdürmesini ve devamından her iki ilin insanları tarafından da takdir göreceğine inanıyorum. Gerçekten orada bizim yanımızda bulunan kuruluşların yetkilileriyle adeta duygu seline kapıldık. Hiçbir başarının arkasın da belki bu kadar duygu seli yaşanmamıştır. Allah inşallah bizi utandırmaz benim sektörümüz adına bu görev sürem içinde sektörümüzün sorunlarına her bulduğum çözül Burdur’un ve çevre illerin sektör temsilcilerimizin başarısı olacaktır buna kalpten inanıyorum  
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanlığı seçimlerini yeniden kazanan Kamil Özcan seçime destek veren dostlarına teşekkür kahvaltısı verdi.

Ankara da geçmiş günlerde yapılan Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkanlığı için kendisi ile birlikte 4. Adaylı bir yarışı kazanarak 2’inci defa seçimleri kazanmıştı. Bölge illeri ve Burdur de görev yapan sivil toplum kuruluşları Burdur Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı  Ali Orkun Ercengiz, Milletvekilleri ve çevre illerin damızlık Birliği Başkanları ile Serenler Tepesi Varollar Restaurantta kahvaltı masasında bir araya geldi. Semimi bir hava da geçen kahvaltı da teşekkür konuşması yaptı.

Daha önce yaşadığımız; Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkan Seçimlerinde yine çoğu burada bulunan dostlarım ile aynı heyecanı yaşadık ve seçimleri açık ara ile kazanmıştık. Bölgemiz illeri ve Burdur’un  desteği ile sonucu gerçekten ikinci kez dört adaylı bir seçim de dayanışma duygusunu özel olarak ben bizzat yaşadım. Ben burada ilimizin valisi Ali Arslantaş olmak üzere milletvekillerimize kadim dostlara herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum. Elbette ki bu başarının bir çekirdek kadrosu var. Isparta Burdur olarak biz bu çekirdek yol arkadaşlığını hiç bozmadık. Aynı şekilde dönt yıl önce de böylesine özel bir birliktelikle seçimlerde başarı sağladık. Yine bu dostlarımız burada Isparta Burdur Antalya ve özelindeki bu birlikteliği bozmadan devam ettirdik. Bizim bu takımımızı oluşturan Aydın ve kendimizin kadim dostları Şevket Aksöz ve Yüksel Güldalı gibi seçim stratejisi boyunca nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda yol gösteren birçok dava arkadaşlarımızın desteği oldu. Ben Isparta Damızlık Birliği’nin de Başkanı olan kadim dostumu izninizle buraya davet etmek ve ayrıca tebrik etmek istiyorum. Kendisi bizim yönetim kurulunda yanımızda görmek isteğimize karşı beni yazma diyerek öyle bir özveride de bulunarak feragat etti başka birini yazarak seçimlerin kaderini değiştirdik

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Merkez Birliği seçimlerinin bölge lehine kaderini değiştirdi. Kendisini bir kez daha sizlerin yanında tebrik ediyorum. “Kürsüye davet ederek kendisine özel olarak tebrik etti. Özcan seçimler sırasında ben bu duyguları ve desteği bir kez daha yaşadım. Burdur’un bu birlikteliğini sağlayan ve başarıyı yakalayan dostluk ve özverisini başka sahalarda da sürdürmesini ve devamından her iki ilin insanları tarafından da takdir göreceğine inanıyorum. Gerçekten orada bizim yanımızda bulunan kuruluşların yetkilileriyle adeta duygu seline kapıldık. Hiçbir başarının arkasın da belki bu kadar duygu seli yaşanmamıştır. Allah inşallah bizi utandırmaz benim sektörümüz adına bu görev sürem içinde sektörümüzün sorunlarına her bulduğum çözül Burdur’un ve çevre illerin sektör temsilcilerimizin başarısı olacaktır buna kalpten inanıyorum  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.