KILIÇDAROĞLU AMELİYAT OLDU

YAŞAM 15.02.2018 - 13:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4065+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU AMELİYAT OLDU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ani bir kararla hastaneye yatarak prostat ameliyatı olduğu öğrenildi.
CHP Genel Merkezinden Genel Başkan yardımcısı Tuncay Özkan, imzalı yapılan açıklamada; Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla hastaneye yatarak ameliyat oldu. Yapılan yazılı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur" ifadeleri kullanıldı. Kılıçdaroğlu'nun bir süredir tedavi gördüğü, doktorların ise son kontrollerde ameliyata karar verdikleri öğrenildi. CHP liderinin sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ani bir kararla hastaneye yatarak prostat ameliyatı olduğu öğrenildi.

CHP Genel Merkezinden Genel Başkan yardımcısı Tuncay Özkan, imzalı yapılan açıklamada; Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla hastaneye yatarak ameliyat oldu.

Yapılan yazılı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Kılıçdaroğlu'nun bir süredir tedavi gördüğü, doktorların ise son kontrollerde ameliyata karar verdikleri öğrenildi.

CHP liderinin sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.