Meteoroloji uyardı! Kuvvetli Yağış Geliyor

DÜNYA 14.10.2023 - 22:21, Güncelleme: 14.10.2023 - 22:21 4915+ kez okundu.
 

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Antalya, Muğla ve birçok kente sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklediğini duyurdu. Bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı, yağış alan yerlerde hava sıcaklığının düşeceği tahmin ediliyor. MGM, Antalya, Muğla ve birçok kente sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısında bulundu.Toz taşınımı ve sis uyarısı: MGM, yarın Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda toz taşınımı olacağını, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve sis görüleceğini bildirdi. MGM, gece saatlerinde Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı ve Hatay kıyılarında, yarın Doğu Akdeniz, Malatya, Bingöl, Muş ve Bitlis çevreleri ile Niğde ve Kayseri’nin doğu ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini ve bu nedenle sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Antalya, Muğla ve birçok kente sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısında bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklediğini duyurdu. Bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı, yağış alan yerlerde hava sıcaklığının düşeceği tahmin ediliyor.

MGM, Antalya, Muğla ve birçok kente sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısında bulundu.Toz taşınımı ve sis uyarısı: MGM, yarın Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda toz taşınımı olacağını, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve sis görüleceğini bildirdi.

MGM, gece saatlerinde Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı ve Hatay kıyılarında, yarın Doğu Akdeniz, Malatya, Bingöl, Muş ve Bitlis çevreleri ile Niğde ve Kayseri’nin doğu ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini ve bu nedenle sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.