Soğuğa rağmen boyamaya devam ediyorlar

DÜNYA 02.01.2024 - 21:33, Güncelleme: 02.01.2024 - 21:33 3053+ kez okundu.
 

Soğuğa rağmen boyamaya devam ediyorlar

Burdur’da ayakkabı boyacıları soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeden sokakta ekmek parasını kazanmaya devam ediyor.
Burdur’da son günlerde soğuk hava ve ara ara yağmur etkisini daha çok hissettirmeye başladı. Bu durumdan olumsuz etkilenenler ve soğuk havalara rağmen dışarıda ekmek parasını çıkartmaya çalışan vatandaşlar göze çarpıyor. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Gazi Caddesinde boyacılık yapan ayakkabı boyacısı Özcan Tosun, sokakta ekmek parasını kazanmaya devam ediyor. Üşümek ve hastalanmamak için tedbirler alan Tosun, mecburen çalıştığını anlattı.  Gün boyu ayakkabı boyama tezgahının başında bekleyen Tosun, üşümemek ve hastalıklardan korunmak için farklı farklı tedbirler aldığını belirtti. Sıkı giyinerek ve çay içerek tezgahın başında durduğunu söyleyen Tosun, mecburen çalıştığını ekmek parası için soğukta olsa yağmurda olsa da çalışacağını belirtti.
Burdur’da ayakkabı boyacıları soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeden sokakta ekmek parasını kazanmaya devam ediyor.

Burdur’da son günlerde soğuk hava ve ara ara yağmur etkisini daha çok hissettirmeye başladı. Bu durumdan olumsuz etkilenenler ve soğuk havalara rağmen dışarıda ekmek parasını çıkartmaya çalışan vatandaşlar göze çarpıyor.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Gazi Caddesinde boyacılık yapan ayakkabı boyacısı Özcan Tosun, sokakta ekmek parasını kazanmaya devam ediyor. Üşümek ve hastalanmamak için tedbirler alan Tosun, mecburen çalıştığını anlattı.

 Gün boyu ayakkabı boyama tezgahının başında bekleyen Tosun, üşümemek ve hastalıklardan korunmak için farklı farklı tedbirler aldığını belirtti. Sıkı giyinerek ve çay içerek tezgahın başında durduğunu söyleyen Tosun, mecburen çalıştığını ekmek parası için soğukta olsa yağmurda olsa da çalışacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.