ALLİANZ EKİBİ (BUTSO) DA ZORUNLU EMEKLİLİK ÇALIŞMASI YAPTI

EKONOMİ 01.07.2016 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4439+ kez okundu.
 

ALLİANZ EKİBİ (BUTSO) DA ZORUNLU EMEKLİLİK ÇALIŞMASI YAPTI

Allianz Emeklilik’ten Necmiye Adıgüzel, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti
Allianz Yaşam ve Emeklilik AŞ Satış Yönetimi Antalya Bölge Yöneticisi Necmiye Adıgüzel, Bireysel Güvence Uzmanı Sevilay Onur’la birlikte, geçtiğimiz gün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnun olduğunu belirten Keyik, “Zorunlu Bireysel Emeklilik” hakkında verdikleri bilgi için teşekkür etti. Allianz Antalya Bölge Yöneticisi Necmiye Adıgüzel, konuya ve ziyaretlerine ilişkin şu bilgileri verdi: “Bilindiği gibi Devletin, ‘Otomatik katılımla Bireysel Emeklilik’ çalışması var. 50 kişi ve üzere çalışanı olan bütün firmalarda zorunlu olan bu Bireysel Emeklilik sisteminin, en geç 2017 yılında tamamlanacağı belirtiliyor. Allianz Yaşam ve Emeklilik AŞ olarak biz de bununla ilgili bir çalışma başlattık. Allianz olarak biz, 50 kişi ve üzeri çalışanı olan tüm firmalara, otomatik katılımla ilgili bilgilendirmeyi ve uygulama başladığında ise, hizmet vermeyi istiyoruz. Çünkü operasyonel yükü yoğun bir iş; sistem yürüklüğe girdiğinde, her firmaya devlet diyecek ki; ‘Kendinize bir emeklilik şirketi bulun ve anlaşın.’ Dolayısıyla firmalar, her çalışanı için de bir otomatik katılım yapmak durumundadır. O anlamda da biz Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın 50 kişi ve üzeri çalışanı olan tüm üyelerine hizmet vermek istiyoruz.”  
Allianz Emeklilik’ten Necmiye Adıgüzel, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti

Allianz Yaşam ve Emeklilik AŞ Satış Yönetimi Antalya Bölge Yöneticisi Necmiye Adıgüzel, Bireysel Güvence Uzmanı Sevilay Onur’la birlikte, geçtiğimiz gün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnun olduğunu belirten Keyik, “Zorunlu Bireysel Emeklilik” hakkında verdikleri bilgi için teşekkür etti.

Allianz Antalya Bölge Yöneticisi Necmiye Adıgüzel, konuya ve ziyaretlerine ilişkin şu bilgileri verdi: “Bilindiği gibi Devletin, ‘Otomatik katılımla Bireysel Emeklilik’ çalışması var. 50 kişi ve üzere çalışanı olan bütün firmalarda zorunlu olan bu Bireysel Emeklilik sisteminin, en geç 2017 yılında tamamlanacağı belirtiliyor. Allianz Yaşam ve Emeklilik AŞ olarak biz de bununla ilgili bir çalışma başlattık. Allianz olarak biz, 50 kişi ve üzeri çalışanı olan tüm firmalara, otomatik katılımla ilgili bilgilendirmeyi ve uygulama başladığında ise, hizmet vermeyi istiyoruz. Çünkü operasyonel yükü yoğun bir iş; sistem yürüklüğe girdiğinde, her firmaya devlet diyecek ki; ‘Kendinize bir emeklilik şirketi bulun ve anlaşın.’ Dolayısıyla firmalar, her çalışanı için de bir otomatik katılım yapmak durumundadır. O anlamda da biz Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın 50 kişi ve üzeri çalışanı olan tüm üyelerine hizmet vermek istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.