AMBULANS YANGINI HAKKINDA BAKANLIK AÇIKLAMASI

YAŞAM 07.10.2017 - 12:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3207+ kez okundu.
 

AMBULANS YANGINI HAKKINDA BAKANLIK AÇIKLAMASI

Burdur Yeşilova İlçesinden Burdur Devlet Hastanesi’ne hasta nakli sırasında ambulans da bulunan oksijen tüpünün patlaması sonucu meydana gelen olay hakkında bakanlık açıklaması
        Burdur da meydana gelen müessif hadisede ambulansla hasta nakli yapılırken oksijen tüpü patlaması sonucu ambulans içinde bulunan İsmail Sargın olay sonrasında çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybetmiş ambulans içinde bulunan ve yanık tespit edilen hasta yakını ile ambulans personeli olayın ardından Burdur Devlet Hastane kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Yaşanan üzücü olayla ilgili Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından idari olarak inceleme başlatılırken Burdur Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılacak incelemeler sonucunda olay da ihmal veya kusuru bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. Üzücü olay sonucu yanarak hayatını kaybeden hasta. İsmail Sargına Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz Olayda araç içinde bulunan ve yaralanan hasta yakını ile sağlık personelimize acil şifalar diliyoruz. Ayrıca hasta yakını ambulans içinde değil sadece ambulans şoförünün bulunduğu alanda olduğu olay yerindeki incelemeleri tamamlayan yetkililer tarafından açıklanmıştır.
Burdur Yeşilova İlçesinden Burdur Devlet Hastanesi’ne hasta nakli sırasında ambulans da bulunan oksijen tüpünün patlaması sonucu meydana gelen olay hakkında bakanlık açıklaması

        Burdur da meydana gelen müessif hadisede ambulansla hasta nakli yapılırken oksijen tüpü patlaması sonucu ambulans içinde bulunan İsmail Sargın olay sonrasında çıkan yangın nedeniyle hayatını kaybetmiş ambulans içinde bulunan ve yanık tespit edilen hasta yakını ile ambulans personeli olayın ardından Burdur Devlet Hastane kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

Yaşanan üzücü olayla ilgili Burdur Sağlık Müdürlüğü tarafından idari olarak inceleme başlatılırken Burdur Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılacak incelemeler sonucunda olay da ihmal veya kusuru bulunanlar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. Üzücü olay sonucu yanarak hayatını kaybeden hasta. İsmail Sargına Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz

Olayda araç içinde bulunan ve yaralanan hasta yakını ile sağlık personelimize acil şifalar diliyoruz. Ayrıca hasta yakını ambulans içinde değil sadece ambulans şoförünün bulunduğu alanda olduğu olay yerindeki incelemeleri tamamlayan yetkililer tarafından açıklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.