BAŞKAN ERCENGİZ: “BURDUR TARİHİNDE BİR İLKİ BUCAK’TA BAŞARACAĞIZ”

DÜNYA 22.03.2024 - 22:10, Güncelleme: 22.03.2024 - 22:10 1826+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ: “BURDUR TARİHİNDE BİR İLKİ BUCAK’TA BAŞARACAĞIZ”

Bucak ilçesine ziyarette bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'e destek verdi.
   Başkan Ercengiz, "Burdur tarihinde bir ilki Hülya Gümüş ile başaracağız ve Burdur’da ilk kadın Belediye Başkanını Bucak’ta seçeceğiz" ifadelerini kullandı. Ercengiz'in CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelişi, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yaptığı konuşmada, 2014 yılında aday olduğunda yaşadığı coşkuyu hatırlatan Ercengiz, "O günlerde yaşadığımız bu coşkuyu şimdi burada da görüyorum. Gündüz saatlerinde daha yoğun olarak yaşadığımız bu enerji, şimdi gece yarısına kadar sürüyor. Saat 11'e geldiğimizde bile, bu coşku daha da artıyor. Bu nedenle Bucak’ta bu coşkuyu yaşatan tüm CHP’lileri, yani sizleri kutluyorum" dedi. Ercengiz, konuşmasını Hülya Gümüş'e destek vurgusu yaparak sürdürdü. Hülya'nın yanında olacağını belirten Ercengiz, "Hülya kardeşimin, İstanbul’da Ekrem Başkanı, Ankara’da Mansur Başkanı, İzmir’de Cihat Başkanı, Antalya’da Muhittin Başkanı var. Her zaman onun yanında olacağımızdan emin olun. 1970’lerden beri Bucak'ta olmayan bir şeyi, CHP'den bir belediye başkanını, Burdur'un tarihinde olmayan bir şeyi biz Bucak'ta başaracağız. Hep birlikte, Burdur'un ve Bucak'ın ilk kadın başkanı olarak Hülya Gümüş’ü seçeceğiz. Ve bunu Hülya'nın liderliğinde başaracağız" şeklinde konuştu. CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş ise yaptığı konuşmada, "Değerli başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ediyorum güzel sözleri için. Biz birlikte abim dediğim Başkanım ile her zaman bu yolu yürümeye devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle Bucak’ta bu seçimi kazanmak ve bunu hep birlikte başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Bucak ilçesine ziyarette bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'e destek verdi.

 

 Başkan Ercengiz, "Burdur tarihinde bir ilki Hülya Gümüş ile başaracağız ve Burdur’da ilk kadın Belediye Başkanını Bucak’ta seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ercengiz'in CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelişi, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yaptığı konuşmada, 2014 yılında aday olduğunda yaşadığı coşkuyu hatırlatan Ercengiz, "O günlerde yaşadığımız bu coşkuyu şimdi burada da görüyorum. Gündüz saatlerinde daha yoğun olarak yaşadığımız bu enerji, şimdi gece yarısına kadar sürüyor. Saat 11'e geldiğimizde bile, bu coşku daha da artıyor. Bu nedenle Bucak’ta bu coşkuyu yaşatan tüm CHP’lileri, yani sizleri kutluyorum" dedi.

Ercengiz, konuşmasını Hülya Gümüş'e destek vurgusu yaparak sürdürdü. Hülya'nın yanında olacağını belirten Ercengiz, "Hülya kardeşimin, İstanbul’da Ekrem Başkanı, Ankara’da Mansur Başkanı, İzmir’de Cihat Başkanı, Antalya’da Muhittin Başkanı var. Her zaman onun yanında olacağımızdan emin olun. 1970’lerden beri Bucak'ta olmayan bir şeyi, CHP'den bir belediye başkanını, Burdur'un tarihinde olmayan bir şeyi biz Bucak'ta başaracağız. Hep birlikte, Burdur'un ve Bucak'ın ilk kadın başkanı olarak Hülya Gümüş’ü seçeceğiz. Ve bunu Hülya'nın liderliğinde başaracağız" şeklinde konuştu.

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş ise yaptığı konuşmada, "Değerli başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ediyorum güzel sözleri için. Biz birlikte abim dediğim Başkanım ile her zaman bu yolu yürümeye devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle Bucak’ta bu seçimi kazanmak ve bunu hep birlikte başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.