BAŞKAN ERCENGİZ’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 19.06.2022 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3143+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Babalar Günüyle nedeniyle bütün babalar gününü kutlayan bir mesaj yayınladı
Yerini hiçbir şeyin dolduramadığı, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen dünyanın en zor ve en güzel mesleğidir babalık. Karşılıksız sevginin, fedakarlığın en güzel örneği. Bizi biz yapan, bize güç veren… Çıktığımız hayat yolculuğunda karşılaştığımız en zor anlarda yanımızda olan, içimizi ısıtan, varlığı ile güvende hissettiren, yolumuzu aydınlatan, ulu bir çınar gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en kıymetli, en değerli varlığımızdır, baba. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum”  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Babalar Günüyle nedeniyle bütün babalar gününü kutlayan bir mesaj yayınladı

Yerini hiçbir şeyin dolduramadığı, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen dünyanın en zor ve en güzel mesleğidir babalık. Karşılıksız sevginin, fedakarlığın en güzel örneği. Bizi biz yapan, bize güç veren…

Çıktığımız hayat yolculuğunda karşılaştığımız en zor anlarda yanımızda olan, içimizi ısıtan, varlığı ile güvende hissettiren, yolumuzu aydınlatan, ulu bir çınar gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en kıymetli, en değerli varlığımızdır, baba.

Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.