BAŞKAN SÖNMEZ: "BUCAK ÇÖPLÜĞÜ KALDIRILMALIDIR"

YAŞAM 05.09.2018 - 11:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4369+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÖNMEZ: "BUCAK ÇÖPLÜĞÜ KALDIRILMALIDIR"

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak ilçesinde bulunan çöplükten gelen kokuların vatandaşları bezdirdiğini ifade ederek, çöplük konusunda bir önce çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.
Bucak Belediye Başkanı ve ilgilileri uyaran İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Batı Akdeniz Bölgesinin Kayyum ile yönetilen ve çözüm üretmeyen belediyesi olarak yerel yönetimler tarihine geçecek olması ayrıca bizim için sorunların üstesinden gelmesi umudumuzu kırmaktadır. Ne yazık ki ortaya çıkan bu durum nedeniyle Bucak İlçesinin sorunlarının  her geçen gün katlanarak büyüdüğünü müşahede etmekteyiz   MAHALLE SAKİNLERİ KOKUDAN RAHATSIZ   Başkan Safa Sönmez, Şirlek mevkiinde bulunan çöplüğün özellikle yaz aylarında çevresine kötü koku yaydığını çevresinde bulunan birçok yerleşim yerini olumsuz olarak etkilediğini belirterek "Başta Şehir içi dolmuş durağı civarı,Alaaddin mahallesi, Cami mahallesi, Çavuşlar mahallesi başta olmak üzere belediyenin oraya kadar gelen çöp kokusu nedeniyle vatandaşlar rahatsız.Uzun süredir bu sorunumuz devam ediyor. Vatandaş mağdur.Bu konunun bir an önce çözülmesi lazım" ifadelerini kullandı.  ÇÖPLÜK KALDIRILSIN YA DA ENERJİYE DÖNÜŞTÜRÜLSÜN  Bucak'ta bulunan çöplüğün şehir genişlemesinden dolayı artık şehir içine çok yakın kaldığını belirten Başkan Sönmez, "Çöplükle ilgili olarak ya projeler geliştirerek çöpleri ayıklayarak enerjiye çevirmemiz lazım ya da çöplüğün buradan kaldırılarak daha uygun bir yerde bulunması lazım. Vatandaşlarımızın özellikle sıcak günlerde kokudan dolayı rahatsız etmesinin yanı sıra bazı hastalıklara da yol açabilen çöplük konusunda çözüm bulunması gerekiyor. Bizler de bu işin sıkı takipçisi olacağız.Vatandaşın sağlığı bizim için daha önemlidir" dedi.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak ilçesinde bulunan çöplükten gelen kokuların vatandaşları bezdirdiğini ifade ederek, çöplük konusunda bir önce çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Bucak Belediye Başkanı ve ilgilileri uyaran İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Batı Akdeniz Bölgesinin Kayyum ile yönetilen ve çözüm üretmeyen belediyesi olarak yerel yönetimler tarihine geçecek olması ayrıca bizim için sorunların üstesinden gelmesi umudumuzu kırmaktadır. Ne yazık ki ortaya çıkan bu durum nedeniyle Bucak İlçesinin sorunlarının  her geçen gün katlanarak büyüdüğünü müşahede etmekteyiz  

MAHALLE SAKİNLERİ KOKUDAN RAHATSIZ

 

Başkan Safa Sönmez, Şirlek mevkiinde bulunan çöplüğün özellikle yaz aylarında çevresine kötü koku yaydığını çevresinde bulunan birçok yerleşim yerini olumsuz olarak etkilediğini belirterek "Başta Şehir içi dolmuş durağı civarı,Alaaddin mahallesi, Cami mahallesi, Çavuşlar mahallesi başta olmak üzere belediyenin oraya kadar gelen çöp kokusu nedeniyle vatandaşlar rahatsız.Uzun süredir bu sorunumuz devam ediyor. Vatandaş mağdur.Bu konunun bir an önce çözülmesi lazım" ifadelerini kullandı. 

ÇÖPLÜK KALDIRILSIN YA DA ENERJİYE DÖNÜŞTÜRÜLSÜN 

Bucak'ta bulunan çöplüğün şehir genişlemesinden dolayı artık şehir içine çok yakın kaldığını belirten Başkan Sönmez, "Çöplükle ilgili olarak ya projeler geliştirerek çöpleri ayıklayarak enerjiye çevirmemiz lazım ya da çöplüğün buradan kaldırılarak daha uygun bir yerde bulunması lazım. Vatandaşlarımızın özellikle sıcak günlerde kokudan dolayı rahatsız etmesinin yanı sıra bazı hastalıklara da yol açabilen çöplük konusunda çözüm bulunması gerekiyor. Bizler de bu işin sıkı takipçisi olacağız.Vatandaşın sağlığı bizim için daha önemlidir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.