BELEDİYE BAŞKANI SEZGİN SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜMLÜYOR

YAŞAM 11.10.2017 - 16:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3181+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI SEZGİN SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜMLÜYOR

Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin göreve başladığı günden bugüne dur durak bilmeden, mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Bucak İlçe  Belediye Başkanı Yalçın Sezgin bir yandan asli görevi olan Bucak İlçe Kaymakamlığı görevini sürdürürken, diğer yandan ise ilçede vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alarak, kent genelinde incelemelerde bulunuyor ve ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları veriyor. Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, son olarak Mehmet Akif Mahallesi Kervan Caddesinde alt yapı ve yol yapım çalışmaları nedeniyle kazılan alanlar nedeniyle de vatandaşlar tarafından yapımı tamamlanmadığı için şikâyet edilen bölümlerin ivedi olarak çözümlenmesi için yolda incelemelerde bulundu. Başkan Sezgin incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın şikâyetlerini dikkate alan ilçemize  yapılan hizmetleri yerinde değerlendirmek, sorunların çözümünü dikkate alarak ise   bizim önem verdiğimiz konulardan biri. Belediye olarak asfalt çalışması gerçekleştireceğimiz alanlarda, öncelikle içme suyu, yağmursuyu ve doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarını tamamlıyor ve abone ve servis bağlantılarını yapıyoruz. Bu da belirli bir süre alıyor. Akabinde alt yapı çalışmalarını tamamladığımız alanlarda da asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Kervan caddemizde ve tüm diğer caddelerimizde bu program çerçevesinde hareket ediyoruz. Vatandaşlarımız merak etmesin en kısa sürede bozulan yollarımızı asfaltla buluşturacağız ”dedi.  
Bucak Belediye Başkanı, Kaymakam Yalçın Sezgin göreve başladığı günden bugüne dur durak bilmeden, mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak İlçe  Belediye Başkanı Yalçın Sezgin bir yandan asli görevi olan Bucak İlçe Kaymakamlığı görevini sürdürürken, diğer yandan ise ilçede vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alarak, kent genelinde incelemelerde bulunuyor ve ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları veriyor.

Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, son olarak Mehmet Akif Mahallesi Kervan Caddesinde alt yapı ve yol yapım çalışmaları nedeniyle kazılan alanlar nedeniyle de vatandaşlar tarafından yapımı tamamlanmadığı için şikâyet edilen bölümlerin ivedi olarak çözümlenmesi için yolda incelemelerde bulundu. Başkan Sezgin incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın şikâyetlerini dikkate alan ilçemize  yapılan hizmetleri yerinde değerlendirmek, sorunların çözümünü dikkate alarak ise   bizim önem verdiğimiz konulardan biri. Belediye olarak asfalt çalışması gerçekleştireceğimiz alanlarda, öncelikle içme suyu, yağmursuyu ve doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarını tamamlıyor ve abone ve servis bağlantılarını yapıyoruz. Bu da belirli bir süre alıyor. Akabinde alt yapı çalışmalarını tamamladığımız alanlarda da asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Kervan caddemizde ve tüm diğer caddelerimizde bu program çerçevesinde hareket ediyoruz. Vatandaşlarımız merak etmesin en kısa sürede bozulan yollarımızı asfaltla buluşturacağız ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.